riglous Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: HaploNexus, 10 Aralık 2004 10:05 tarihinde demiş ki: Baaluo Güzel komboları yazmışsın ama zaten PVP ye başladığında adamla aranda mesafe oluyor. Sen ol mesafeyi katedene kadar fear i çakıyor adam. Pek bir zor fear a karşı savaşmak. Warrior da charge i nasıl kullanıyor anlmadım. Duel başladığında charge yapamadığına göre o da aradaki mesafeyi kapatana kadar fear i yer gibi geldi. Belki Hunter ların bir şansı olabilir. Pet i direk Warlock un tepesine salar. Kendi ilk fear i yesede daha sonrasında dmg verme şansı olur. sanirim oyunu fazla ya da hic oynamadin. vanish = improved stealth @Mirage: Ya normalde Arms'a dogru gidersin tabii. Sonucta warrior'i warrior yapan 2H. Ama mage'le karsilasirken ilk basta shield'i alirsin; shield bash yaparsin, silah degistirip normal vurursun, daha sonra vakti geldiginde yine yaparsin. (Macro'larla degisiyo silahlar..) Kolay degil, biliyorum, zaten warrior vs spellcaster'da mantik olarak spellcaster'in almasi lazim yine de dengeliler... Ayrica fear'a nerf gelmesin, adamlar gercekten gucsuz kaliyolar obur turlu. Yani fear'i nerf'leyip buyulerinin gucu artirilacaksa, fear kalsin... Olaya duel olarak diil de pvp olarak yaklasirsaniz, fear'in boyle kalmasi cok daha mantikli bence. obur turlu catir cutur ne oldugunu gormeden mage'ler gibi alasagi ederler...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 10 Aralık 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Bu aralar her warlock a ölen official forumlarda bi topic de ben açıp ağlıyım diyor. Bunca ağlamanın sonu kesin nerf ile biter ama Fear overpowered değil. Zaten beta sırasında, damage yeyince bozulma ihtimali koyularak nerflenmiş. Cooldownı da var, ilk yapılan fear 12sn ikincisi 6sn, üçüncüsü 3sn ve bundan sonrası immune. Bütün warlockların fear kullanmasanın sebebi zaten başka şansın olmaması. Warlocktan fearı alırsan, 3sn de 50 damage veren bi petle dolaşan, kendisi mage in yarısı kadar damage veren bişey kalır geriye. Neyse .. Bence en iyi fear combosu ; Fear ardından Curse of Ex, ile düşmanı yavaşlatmak yoksa dağa bayıra doğru koşuyor .. too far away deyip cast ettirmiyor. Corruption Immolate Siphon life Drain Life Drain Life . . . Eğer karşıdaki paladin ise, drain mana şart yoksa %10 hp de bi heal atıp hiçbişey olmamış gibi devam ediyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 evet riglous dogru solemıs katılıyorum yanı bu 1v1 değil abi yanı raid de böle olmaz bu ama adamlarada hak vermek lazım harbi fear olmada ne yapacak sana öldürmen cok uzun surmez[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Palaidne karşı karşı mana bitiren skill varsa direk ou kullanmak en mantıklısı çünkü 1 mana 3 hpye eşit paladin söz konusu olduğunda . Birde adamda mana potion olmasın diye dua etmen lazım tabi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ne yapsinlar abi ? fear'i mi nerflesinler ? warlock'un en buyuk kozu o zaten.. kim warlock secer o zaman...[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: HaploNexus, 10 Aralık 2004 10:05 tarihinde demiş ki: Baaluo Güzel komboları yazmışsın ama zaten PVP ye başladığında adamla aranda mesafe oluyor. Sen ol mesafeyi katedene kadar fear i çakıyor adam. Pek bir zor fear a karşı savaşmak. Warrior da charge i nasıl kullanıyor anlmadım. Duel başladığında charge yapamadığına göre o da aradaki mesafeyi kapatana kadar fear i yer gibi geldi. Belki Hunter ların bir şansı olabilir. Pet i direk Warlock un tepesine salar. Kendi ilk fear i yesede daha sonrasında dmg verme şansı olur. Duel basladiginda charge yapabiliyorsun, neden yapamayasin ki... Sadece rogue lar hide olup bundan kurtulabiliyorlar, onun disinda targerlayip chargelayabiliyorsun...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Baaluo, paticik WoW bölümünde ilk uyarısını almıştır...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 o warlock cok acemi gibime geldi , işi bilen biri olsa idi ,o Paladin deli dana gibi sağ sola koştururken ölmüş olurdu.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 arada 5 level fark var paladinle orda mümkün değil alması dot yapmış olsa bile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Kraaz, 10 Aralık 2004 20:16 tarihinde demiş ki: o warlock cok acemi gibime geldi , işi bilen biri olsa idi ,o Paladin deli dana gibi sağ sola koştururken ölmüş olurdu. ayni leveldaki tum paladin-warlock veya hatta paladin-any class pvp'lerini istatistige baksak %80 paladin alir.. ha bu paladin'in overpowered mi oldugunu gosterir? hayir, paladin'in birini yakalama sansi pek yok.. ama paladine dalinca da oldurme sansi pek yok..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Eno, 10 Aralık 2004 20:09 tarihinde demiş ki: Baaluo, paticik WoW bölümünde ilk uyarısını almıştır... eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Elufulec, 10 Aralık 2004 20:36 tarihinde demiş ki: said: Kraaz, 10 Aralık 2004 20:16 tarihinde demiş ki: o warlock cok acemi gibime geldi , işi bilen biri olsa idi ,o Paladin deli dana gibi sağ sola koştururken ölmüş olurdu. ayni leveldaki tum paladin-warlock veya hatta paladin-any class pvp'lerini istatistige baksak %80 paladin alir.. ha bu paladin'in overpowered mi oldugunu gosterir? hayir, paladin'in birini yakalama sansi pek yok.. ama paladine dalinca da oldurme sansi pek yok.. Paladın zaten genelde grup savaşlarında cok iş yapar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ama paladin seduce'a bi sey yapamaz. (yapar mi yoksa?) gecen seferki tartismada arkadas seduce'u engelleyemezsiniz diye bilgilendirmisti, aslinda durum biraz daha komplike. soyle ki Will of Forsaken (su undead'lerin meshur irksal ozelligi) yaklasik bi 20 saniye suruyo. Daha sonra epey bi cooldown'u var. Bi de bu warlock arkadaslarda fear buyusunun yaninda pet'i sayesinde kullanabildigi seduce buyusu var. (on bilgilendirme tamam) Simdi warlock arkadas tutup da pet'ine donerse ve bize seduce atmaya kalkarsa WoF'i aciyoruz. boylece stun'a karsi immunity kazaniyoruz. Haliyle pet bize 20 saniye boyunca bu buyuyu yapamiyor. Fear buyusu de bu sure icinde gecerli olmayacagindan kullanamiyor arkadasimiz. haliyle eli kolu baalanmis oluyor. Ha yanliz soyle bi durum var, Fear buyusu yapilmisken WoF'i aktif hale getirebiliyoruz, aninda buyunun etkisinden cikiyoruz. Ancaaaak, seduce yemissek, stun oldugumuz icin (seduce sadece stun ediyo) WoF'i aktif hale getiremiyoruz. Buyuzden undead arkadaslarim napiyolarmis? warlock'lari doverken pet'lere de goz atiyolarmis arada... warlock arkadaslarim darilmayin gucenmeyin, hemen carlamayin, 20 saniye sonunda genelde olmus oluyosunuz zaten (rogue'sa karsinizdaki size sans vermiyorum, talent'lari sayesinde cooldown'u kaldirabiliyolar...) olmemissiniz de gazaniz mubarek olsun, buyuyu yedirdikten sonra genelde aliyosunuz. (valla keske video cekebilseydim, 28 rogue (daha talent ve skill'leri acmadim, quest'ten donuyodum), catir catir 32 warlock'u harcadim ki sadece 500 dmg yedim. [Bu mesaj riglous tarafından 12 Aralık 2004 05:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ayrica oyuna fear gibi unbalanced bi skill koyanın allah belasını versin onu bu şekilde kullanan ezik insanlarada allah akıl fikir versin ---- pvpde eline alip alip forumda aglamasan, millete laf atmasan artik.. yeter harbi raatsiz ediosun insanlari. Warlocksan tabiki fear kullanicaksin, kullanan herkese ezik demek asil eziklik bence. eger bu kadar sinir oluyosan birak oyunu kurtulalim bizde yaw nedir bu seviyesizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Elufulec, 10 Aralık 2004 20:36 tarihinde demiş ki: said: Kraaz, 10 Aralık 2004 20:16 tarihinde demiş ki: o warlock cok acemi gibime geldi , işi bilen biri olsa idi ,o Paladin deli dana gibi sağ sola koştururken ölmüş olurdu. paladin-any class pvp'lerini istatistige baksak %80 paladin alir.. Yava$ alsin yada az sallayalim kaba etten lutfen..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 fear aglanacak kadar bi olay degil. sonucta 1 target ustunde uygulaniyor 2. bi target a fear atilirsa ilk target fear dan cikiyo vs. shadow absorb eden item varsa yaninizda cok ta zorlanmazsiniz. ama evt warlock normal 1 vs 1 de etkili. ama bu pvp degil. warlock dibine girmis bir melee e pek birsey yapamaz. rogue un combolari stun i warrior un charge i vs. pvp ortami cok farkli yandaki aptal yaratiklarda bulasip spell inizi bozabilir stun silence edebilir vs. Bide suna cok guluyorum sunu atarim bu bukadar surer sonra sunun bastimmi bu olur sonra bu olur bi gelir bi daha yaparim. Bunlar bana pvp 30 vs 30 combatlara yada raid lere girmemis insanlarin yazisi gibi geliyo yada o sekilde gozukuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Warior neyi alir peki 1vs1 de ayni levelde? Gorduum uzere 3 of 1 i aliyor alsa alsa. Blizz nerf shaman beef warrior die bagiytoruz ama (Pvp forumlarinda birisi wariors are overpowered die bi bashlik acmish altindaki ilk cevap /faint)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 shamani nie nerflesinler, shamanda abartilacak 1 sey goremedim ben.[signature][hline] [Bu mesaj CriZz tarafından 12 Aralık 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arkadaşlar sabredin hafta içi videoyu koyacam lvl48im, yendiğim adamlar 52-55 arası falan. Bi rogue var 52 onla baya bi oynadim, en güzel olan maçları koyacam. Hatta bazılarında 0 dmg verebildi bana. Nasıl olduğunu görürsünüz videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 shaman olmasi gerektigi gibi zaten[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 simdi diil dicem, laf yetistirmek gibi olacak. bliz en iyisini bilir, nerflendigi zaman goruruz, @Dethatt, eglenceli oluyo oyle dusunmek. dusunerek oynamak. daha sonra deneyebiliyosun. gayet de buraya simdi yazdiklarimi, onceden yazdiklarimi denedim, basardim, basaramadim... ama en azindan rastgele degil de, dusunerek, bi hamleye karsi baska bi hamle yaparak oynadim ki bence dogrusu da bu.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: riglous sanirim oyunu fazla ya da hic oynamadin. vanish = improved stealth Ana karakterim Wizard diye söylemiştim Rouge ile pek oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: mikado, 12 Aralık 2004 05:52 tarihinde demiş ki: said: Elufulec, 10 Aralık 2004 20:36 tarihinde demiş ki: said: Kraaz, 10 Aralık 2004 20:16 tarihinde demiş ki: o warlock cok acemi gibime geldi , işi bilen biri olsa idi ,o Paladin deli dana gibi sağ sola koştururken ölmüş olurdu. paladin-any class pvp'lerini istatistige baksak %80 paladin alir.. Yava$ alsin yada az sallayalim kaba etten lutfen.. Pvpde %80ini alır bunda sallanan hiçbirşey yok bariz gerçek yani . Zaten blizde tüm clasları 1vs1 için tasarlamadık diyor grupta nasıl hareket edeceklerine göre tasarladık diyor . Burda dikkat etmen gereken paladinin her 2 pvpsinden birinde adamın kaçacağı , ben pvp yaparken en sık karşılaştığım olay adamın kaçması kaçıyor ve onu durduracak hiçbirşeyin olmuyor ne snare var nede farklı birşey , fakat kalıp savaşmaya devam ederse düşen o oluyor çünkü ondan çok çok daha dayanıklı , Seduce shadow resistance aurası varsa anlamını yitiriyor bu esnada benim bildiğim gerçi oyunda denemedim ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 13 Aralık 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Cokta guzel adami felc edebilirsiniz, warlock'saniz scubbi ile, shamansaniz frostband,earthbind totem veya frost shock ile, mage iseniz blaze ile, hunter'in yine %50 dusuren bir ozelligi var.. Yok oyle %80 kazanir yani.. Nereye kazaniyor, kacarak mi kazaniyor? Kacamiyor bile :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 valla cok tartıstınız ama bu oynayan kisiye gore degsir hesaplar her zaman tutmaz yani sen yenebilirsin am baskası yenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar