SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Zegna, 25 May 2003 13:02 tarihinde demiş ki: alayını kestım bunların ben gralım ben :P şaka bi yana azmi pvp turnuvası ıcın sponsor olmsutu bana crafted by baclsjtaf yapmıstı kazanmıstım turnuvayı :D (gerci sadece 1 turnuva kaybettım nbl da ama olsun :P)[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc o kaybettin turnuvada ben seni elemişimdir kesin ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: -Aragorn-, 25 May 2003 14:19 tarihinde demiş ki: aluv gel benim pc ye gör yeşil mi sarımı yalanmı sölicem olm? bizim santralde adsl yok ama dialup sınır tanımıo oeha ciddiyim bak sarıyken oynadığım çok az zaman olmuştur[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU valla bende dial up im eu yu bırakma sebebim lagdir:) bende aluv gibi paso kırmızı ve sari da oynuyodum hic yesil goremedim ama us de cogu zaman yesil. arada sarıya düşüyo.ah ah us de oldugu gibi eu da olsaydı carternas simdi rr10 du:P ama gelecem adsl bi gelsin direk eu dayim[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bu arada gesp ii para kas ha sende plat satın alacam:)) eu ya gelince crafted armora ihtiyacım olacak benim için şöle 15 plat falan biriktir:P harbi satın alacam hehe[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Yeni legendary oldum, 1100 olayim da anca biriktirmeye baslayacam ama satmak icin degil, housing geldigi zaman icin :) MP armor da gereksiz, en azindan full mp set gereksiz, ucuz parcalari (boots, gloves vs) mp alip gerisini OC edebilirsin pekala.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 neyle 300 gold la mı? sfdsfsf ya olm benim içinde biriktir işte:) valla para lazım meteliksiz benim char hehe. bende girerim senin guilde:D kole gibi çalışırım :P[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ben varım sırada cart atlama allan us inden :)[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ivan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bende haziranın ilk günü açıyorum accountu. alb rrulz.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 açsan nolcak hatlar yok ehe 6 sında aç bence :)[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Nereye kadar? Herseyin bir capi var sonucta. Suan 3 parca 99 set, 3 parca da epic ile herseyim capped, birkac resist cap degil ama 20+ sadece. Guzel jewelry ile 99 seti bile OC etseniz iyi olur yani bence.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 abicim her halukarda para lazım ve sen verecen pu parayı:P biriktir diyosam biriktir işte hehe[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ahah baggio işin ne otur para kas zaten rvr'a gitmiyosun :P bi işe yara.. :P[hline] Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !! ( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Hahaha yok be arada gidiyo :) Oda temsili ama :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Relovine, 24 May 2003 18:50 tarihinde demiş ki: said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:59 tarihinde demiş ki: hüeyt bisde zmaaninda nepulagda oynadik kimi kovuyonus ;P senin benden lortum lütfen pls bab kenk 1g istedin zamanlari bilirim ben ;P[hline]^^ Yani şimdi laf dalaşına girmek gibi olmasın ama Eğer NBLnın ilk zamanlarından beri oynuyosan benim para istediğimi tarihin yazmadığını bilirsin, Eno da bilir :) Parish Troya, Azmi, Mervune, Reumer adlı charlarin para istediğini gördünmü sen?Hı?Sorarım gördünnü? :)[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Valla gordum.Ve hatta halen gormekteyim :)[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Item despatched on 27/05/2003 Oyun çıktı yola, geliyor.. :) Bakalım kaç günde gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 kapida oyunu bekle postaci kapiya birakir yoldan geçen veletin biri kutuyu görür aa ne güzel der ben bunu aliim hava atarim der sende aylarca gelmedi die beklersin ;P[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 yaklasık bir haftada elinde olur.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Diablesse lvl 29 Scout Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: -Wissy, 27 May 2003 17:50 tarihinde demiş ki: said: Relovine, 24 May 2003 18:50 tarihinde demiş ki: said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:59 tarihinde demiş ki: hüeyt bisde zmaaninda nepulagda oynadik kimi kovuyonus ;P senin benden lortum lütfen pls bab kenk 1g istedin zamanlari bilirim ben ;P[hline]^^ Yani şimdi laf dalaşına girmek gibi olmasın ama Eğer NBLnın ilk zamanlarından beri oynuyosan benim para istediğimi tarihin yazmadığını bilirsin, Eno da bilir :) Parish Troya, Azmi, Mervune, Reumer adlı charlarin para istediğini gördünmü sen?Hı?Sorarım gördünnü? :)[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Valla gordum.Ve hatta halen gormekteyim :)[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Övünülcek bir nokta? Dilenmek = Tanımadığın kişilerden para istemek.. Bizim olayımız farklı sanıodum.Ama yanılmışta olabilirim. Nese..Eski ile şimdiyi karıştırmamalı[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Eno, 27 May 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Item despatched on 27/05/2003 Oyun çıktı yola, geliyor.. :) Bakalım kaç günde gelecek nereden sipariş verdin? ben uk.games.com dan verdim gene oranın fiyatı iyidi ama bakalım sorunsuz gelecek mi?... arada bab sonuçta oyun sorunsuz gelirse başlarız olmazsa dediğin gibi...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Relovine, 28 May 2003 19:07 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 27 May 2003 17:50 tarihinde demiş ki: said: Relovine, 24 May 2003 18:50 tarihinde demiş ki: said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:59 tarihinde demiş ki: hüeyt bisde zmaaninda nepulagda oynadik kimi kovuyonus ;P senin benden lortum lütfen pls bab kenk 1g istedin zamanlari bilirim ben ;P[hline]^^ Yani şimdi laf dalaşına girmek gibi olmasın ama Eğer NBLnın ilk zamanlarından beri oynuyosan benim para istediğimi tarihin yazmadığını bilirsin, Eno da bilir :) Parish Troya, Azmi, Mervune, Reumer adlı charlarin para istediğini gördünmü sen?Hı?Sorarım gördünnü? :)[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Valla gordum.Ve hatta halen gormekteyim :)[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Övünülcek bir nokta? Dilenmek = Tanımadığın kişilerden para istemek.. Bizim olayımız farklı sanıodum.Ama yanılmışta olabilirim. Nese..Eski ile şimdiyi karıştırmamalı[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Just joke.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: fortinbras, 29 May 2003 08:54 tarihinde demiş ki: said: Eno, 27 May 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Item despatched on 27/05/2003 Oyun çıktı yola, geliyor.. :) Bakalım kaç günde gelecek nereden sipariş verdin? ben uk.games.com dan verdim gene oranın fiyatı iyidi ama bakalım sorunsuz gelecek mi?... arada bab sonuçta oyun sorunsuz gelirse başlarız olmazsa dediğin gibi...[hline]Anarchy owns Gameloaded dan verdim fortinbras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eno Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Seni sabit grup başı yapalım zeg :) Sonra hepberaber sileriz sinirlenip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Sana koymaz be olm aslansın :) Bu arada bana "hayatında daoc görmemiş adam" muamelesi yapma. :) Geçen sene oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ivan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Eno ne zaman başlican? Bende accountu açıcam tekrar bu aralar. Scout'ım duruyosa onla oynicam. Gitmişse paly açıcam. Ve SI istedicem. p.s: bu arada bağlantılar ne zmn düzelecek ya[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Hafta sonu falan ivan... Bak zeg topic açtı konuyla ilgili. Mesaj atarsın oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bu arada gesp ii para kas ha sende plat satın alacam:)) eu ya gelince crafted armora ihtiyacım olacak benim için şöle 15 plat falan biriktir:P harbi satın alacam hehe[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Yeni legendary oldum, 1100 olayim da anca biriktirmeye baslayacam ama satmak icin degil, housing geldigi zaman icin :) MP armor da gereksiz, en azindan full mp set gereksiz, ucuz parcalari (boots, gloves vs) mp alip gerisini OC edebilirsin pekala.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 neyle 300 gold la mı? sfdsfsf ya olm benim içinde biriktir işte:) valla para lazım meteliksiz benim char hehe. bende girerim senin guilde:D kole gibi çalışırım :P[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ben varım sırada cart atlama allan us inden :)[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bende haziranın ilk günü açıyorum accountu. alb rrulz.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 açsan nolcak hatlar yok ehe 6 sında aç bence :)[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Nereye kadar? Herseyin bir capi var sonucta. Suan 3 parca 99 set, 3 parca da epic ile herseyim capped, birkac resist cap degil ama 20+ sadece. Guzel jewelry ile 99 seti bile OC etseniz iyi olur yani bence.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 abicim her halukarda para lazım ve sen verecen pu parayı:P biriktir diyosam biriktir işte hehe[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ahah baggio işin ne otur para kas zaten rvr'a gitmiyosun :P bi işe yara.. :P[hline] Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !! ( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Hahaha yok be arada gidiyo :) Oda temsili ama :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Relovine, 24 May 2003 18:50 tarihinde demiş ki: said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:59 tarihinde demiş ki: hüeyt bisde zmaaninda nepulagda oynadik kimi kovuyonus ;P senin benden lortum lütfen pls bab kenk 1g istedin zamanlari bilirim ben ;P[hline]^^ Yani şimdi laf dalaşına girmek gibi olmasın ama Eğer NBLnın ilk zamanlarından beri oynuyosan benim para istediğimi tarihin yazmadığını bilirsin, Eno da bilir :) Parish Troya, Azmi, Mervune, Reumer adlı charlarin para istediğini gördünmü sen?Hı?Sorarım gördünnü? :)[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Valla gordum.Ve hatta halen gormekteyim :)[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Item despatched on 27/05/2003 Oyun çıktı yola, geliyor.. :) Bakalım kaç günde gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 kapida oyunu bekle postaci kapiya birakir yoldan geçen veletin biri kutuyu görür aa ne güzel der ben bunu aliim hava atarim der sende aylarca gelmedi die beklersin ;P[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 yaklasık bir haftada elinde olur.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Diablesse lvl 29 Scout Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: -Wissy, 27 May 2003 17:50 tarihinde demiş ki: said: Relovine, 24 May 2003 18:50 tarihinde demiş ki: said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:59 tarihinde demiş ki: hüeyt bisde zmaaninda nepulagda oynadik kimi kovuyonus ;P senin benden lortum lütfen pls bab kenk 1g istedin zamanlari bilirim ben ;P[hline]^^ Yani şimdi laf dalaşına girmek gibi olmasın ama Eğer NBLnın ilk zamanlarından beri oynuyosan benim para istediğimi tarihin yazmadığını bilirsin, Eno da bilir :) Parish Troya, Azmi, Mervune, Reumer adlı charlarin para istediğini gördünmü sen?Hı?Sorarım gördünnü? :)[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Valla gordum.Ve hatta halen gormekteyim :)[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Övünülcek bir nokta? Dilenmek = Tanımadığın kişilerden para istemek.. Bizim olayımız farklı sanıodum.Ama yanılmışta olabilirim. Nese..Eski ile şimdiyi karıştırmamalı[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Eno, 27 May 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Item despatched on 27/05/2003 Oyun çıktı yola, geliyor.. :) Bakalım kaç günde gelecek nereden sipariş verdin? ben uk.games.com dan verdim gene oranın fiyatı iyidi ama bakalım sorunsuz gelecek mi?... arada bab sonuçta oyun sorunsuz gelirse başlarız olmazsa dediğin gibi...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Relovine, 28 May 2003 19:07 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 27 May 2003 17:50 tarihinde demiş ki: said: Relovine, 24 May 2003 18:50 tarihinde demiş ki: said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:59 tarihinde demiş ki: hüeyt bisde zmaaninda nepulagda oynadik kimi kovuyonus ;P senin benden lortum lütfen pls bab kenk 1g istedin zamanlari bilirim ben ;P[hline]^^ Yani şimdi laf dalaşına girmek gibi olmasın ama Eğer NBLnın ilk zamanlarından beri oynuyosan benim para istediğimi tarihin yazmadığını bilirsin, Eno da bilir :) Parish Troya, Azmi, Mervune, Reumer adlı charlarin para istediğini gördünmü sen?Hı?Sorarım gördünnü? :)[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Valla gordum.Ve hatta halen gormekteyim :)[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Övünülcek bir nokta? Dilenmek = Tanımadığın kişilerden para istemek.. Bizim olayımız farklı sanıodum.Ama yanılmışta olabilirim. Nese..Eski ile şimdiyi karıştırmamalı[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Just joke.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: fortinbras, 29 May 2003 08:54 tarihinde demiş ki: said: Eno, 27 May 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Item despatched on 27/05/2003 Oyun çıktı yola, geliyor.. :) Bakalım kaç günde gelecek nereden sipariş verdin? ben uk.games.com dan verdim gene oranın fiyatı iyidi ama bakalım sorunsuz gelecek mi?... arada bab sonuçta oyun sorunsuz gelirse başlarız olmazsa dediğin gibi...[hline]Anarchy owns Gameloaded dan verdim fortinbras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Seni sabit grup başı yapalım zeg :) Sonra hepberaber sileriz sinirlenip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Sana koymaz be olm aslansın :) Bu arada bana "hayatında daoc görmemiş adam" muamelesi yapma. :) Geçen sene oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Eno ne zaman başlican? Bende accountu açıcam tekrar bu aralar. Scout'ım duruyosa onla oynicam. Gitmişse paly açıcam. Ve SI istedicem. p.s: bu arada bağlantılar ne zmn düzelecek ya[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Hafta sonu falan ivan... Bak zeg topic açtı konuyla ilgili. Mesaj atarsın oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar