neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Abi ama ulaşımı gerçekten kolay değil pek. Metro hızlı ama kalabalık, bir kaç kişi (benim durumumda 2) birlikte seyahat ettiği zaman, otomobil daha rahat ve tercih edilesi oluyor. Haliyle trafik önemli bir etken. Ve yenimahalle o açıdan çok parlak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Eğer zaten arabada(ki yukarda da belirtmiştim) tek kişi değilsek zaten ok. Nereye gidceksin evden? işyeri/okul nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 İşyeri ulus'ta, yenimahalle'den km olarak daha yakın çankayaya göre ama süre olarak 15dk fazla sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Valvyn said: Melih Gökçek çalışıyor o zaman direk seçimlerden önceye yetiştirmek için yapılan şeyler işte adsafad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Abi gözünü seveyim, Yenimahalle köprüsü kavşağından 08:15'e kadar trafik yok yahu. MIT'in orda bile otursan, oraya Petrol Ofisi'Nin ordan ulaşman 7-8 dk. Sonrası dediğim kavşaktan AKM arkası-Ulus 15-16 dk. Trafik bile olsa 30 DK max. Ki, bahsettiğim yerde otursan metro ile daha hızlı olursun sanırım. Neyse. Aşaıöveçler ve 4. cadde de bir alternatif bak. Sürekli araç sirkülasyonu var ve trafik yok. Direk dolmuş var ulusa. Otobüs de var. Evler de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 neutrino said: @dragon Abi teşekkür ederim çok, öveçler tarafında böyle içi falan yeni yapılı evler gayet uygunmuş fiyatları ama oranın çevresi nasıldır? akşam sokağa çıkıp yürüyüş yaptığımda nasıl insanlarla karşılaşırım hiç bilmiyorum? @rotweiler Abi bu yenimahalle sevgini anlıyorum, bir süre yaşadım orada ama patilere zevksiz deme ya, ne güzel evler bulmuşlar işte :) ankarada gece yürürken insanla karşılaşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ben de ovecleri onermistim zaten. Ama Dikmen tarafini istemedi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 @rotweiler Teşekkür ederim, dediğin yerlere de bakarım abi. @calibrio Şikayetçi değilim ben bundan pek, ara sıra karşılaştıklarımız silkmese yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Öveçler işeri çevresi olduğundan komşuların sıkıntı yaratmaz. Ama 6dan sonra hayalet yani. Gece de sıkıntı olmaz. Çok sayıda gece açık bistro ve cafe var. Yürüyüşde sıkıntı olmaz. Ama bir konutkent değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar