neutrino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Patiler merhaba. Ankara'da kiralık ev arıyorum bugünden başlayarak. Çankaya'da ya da Bilkent tarafında 1000 tl seviyelerinde temiz, bodrum, giriş vs. olmayan ev varsa çok sevinirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bilkent tarafinda 1000TL zor kanimca ama Cankayada Yildiz/Oran tarafinda bulabilirsin. Baska yerlerde de bulursun ama bina yasi fazla olabilir. Dikmen/Cigdem Mahallesi tarafinda da yeni yapilan evlerde cok rahat bulursun o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bilkent de yerine göre değişir de, genelde girişler 1400-1500 den başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Evet ya bilkent o civarda, bi iki tane var 1200e falan ama hoşuma gitmedi pek. Yine hoşdere civarında pinekleyeceğim anlaşılan. Bi de kiraya verdiğim para beni çok üzüyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 100. yil tarafina falan bak derim hani arada pek ahim sahim bir mesafede yok bilkente gore bayaada fark eder kiralar. olmadi cebeciye gel her hafta sonu parkta vodka icioz sende gelirsin fdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Temiz yapili olsun vs dersen http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ovecler-4-cad-kiralik-luks-daire-138857138/detay ama 950 eder mi bilemedim bence pazarlik yapmalisin 850 max 900 o da cadde uzeri vs ise. Ilker tarafinda 850TL ye dubleks var diye pazarlik yapilabilir :P Benim annem oveclerde oturuyor 530TL (5yili doldurdu) ye ama karsi daire daha yeni 750den verildi. O yuzden cadde uzeri vs olunca fiyat artabiliyor. Bir de ev cidden iyi durumda gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 dikmen tarafına bak. yada batıkent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 @Aluriel abi dikmen tarafına geçmek istemiyorum pek, bir de batıkent falan uzak biraz bence. Teşekkür ederim. Şöyle bişey buldum bugün bakacağım akşam. Nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ankarada bildiğim 2 semt asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Pembe odayi saymaz isek ev Hosdere de oldugu icin iyi fiyat. Yinede 900e dusebilir bence pazarlik sart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Teşekkürler Dare, beceremem pazarlığı pek ama denerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Cok kolay oluyor 900 olsun hemen kontrati duzenleyelim diyorsun :) Araban vs var ise pazarlik pek olmuyor tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ayranciya gelen dikmen e de gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 1000 lira kira mı verilir abi, ev alıyo millet o paralara aylık ödeyip. Git kredi çek ev al ilerde gelirin olur ayda 1k yine ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 işte ondan dolayı da ev taksitlerini de 2-3bin lira yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 yenimahalle olabilir 800-900 e çok güzel evler var ulaşım da güzel. tandoğan, anıttepe, bahçelievler de güzel bence oralardan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 yenimahllede her yol trafiğe çıkıyor gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Yenimahallede her yol toplu taşıumaya çıkıyor, dolayısı ile trafiğe çıkmıyor. Armut gibi tek kişi arabaya binmezsin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Abi malesef kiralar hep 1k seviyelerinde. Yenimahalle kısmı ise trafik yüzünden sıkıntılı. Metro desen sabahları hınca hınç dolu, otobüs falan zaten trafiğe takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ilki hariç hepsi öveçler cevizlidere taraflarında. araban varsa ulaşım sorunu yok gibi bişey. http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-nenehatun-caddesi-ve-kucukesat-kosede-3-plus1-kombili-900-tl-135350345/harita/ http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-asyapidan-ovecler-4.cadde-yakini-3-plus1-130-m2-cift-banyolu-kombili-137414989/harita/ http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-milenyumdan-ovecler-4-yakini-full-yapili-140-m2-ankstre-mutfakli-138926795/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ovecler-2-ile-4-cadde-arasi-160-m-3-plus1-pluskiler-kombili-yeni-daire-131902640/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-onur-ludan-ovecler-2-cadde-6-plus2-260-m2-3katta-dubleks-138009936/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-kiralik-4-plus1-daire-ankara-cevizlidere-karapinarda-katta-yeni-manz-128973997/detay http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-kiralik-4-plus1-daire-cevizlidere-karapinar-mahallesinde-2.kat-yeni-137415637/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 yenimahallede akın caddesinin sonuna teleferik yapılıyor mesela yenimahalle metrosuna gidecek. bunlar hep güzel şeyler. trafiği rahatlatacak olan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Melih Gökçek çalışıyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Abi yemin ederim şu patide ev zevki 0 adamlar var. Halen öğrenci idareten evler gösteriyolar 900 TL'ye ya. Ayrıca metro tıkış pıkış felan diyorsunuz; ne bekliyosunuz yani boş mu gitsin sabah? Her türlü 3 dk sonra bidahakine biniyorsun. Ben anlamıyorum burda herkes paşa çocuğu hamanıonı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 @dragon Abi teşekkür ederim çok, öveçler tarafında böyle içi falan yeni yapılı evler gayet uygunmuş fiyatları ama oranın çevresi nasıldır? akşam sokağa çıkıp yürüyüş yaptığımda nasıl insanlarla karşılaşırım hiç bilmiyorum? @rotweiler Abi bu yenimahalle sevgini anlıyorum, bir süre yaşadım orada ama patilere zevksiz deme ya, ne güzel evler bulmuşlar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Yooooo vallahi Yenimahalleyi hiç sevmem hatta. Sadece burda ulaşımı kolay biyerde bile böyle konuşmaları ayar ediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar