Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Burax said:

üstteki borca acep demirörenin 100milyonu dahil mi?
470 + 100 mü acep borcumuz yoksa 100 dahil olduğundan demirören abey borcu istemezse 370 mi kalıyor :O

Borç dahil, söylenmeler o yüzden yani kesin cevap ver bir daha ki kurulda silelim o miktarı ya da ödemeye başlayalım artık diyorlar.

Şimdiye kadar ödeme planı belirlenmiş olmasına rağmen Demirören tarafından ödeyin talimatı gelmemiş. Bizimkiler de işte ben hibe ediyorum dediği için onu öne sürerek parayı hazır tutsalar da ödemiyorlar. Sanıyorum Demirören'in yazılı olarak ya hibe edeceğini ya da borcu istediğini belirtmesi gerekiyor. Ondan süreç donmuş vs. vs.

Saçma işler, ödeyin kurtulalım şu kanserden...

valla eğer borç 370 milyonsa süper, seneye stad bittiğinde kombine satışı ve localarla heralde ekonomiyi düzene sokabiliriz, tabii 1 sene daha avrupadan uzak kalmazsak.

+
şair burada 370 milyonla, demirören'in kakalık yaparak koyduğu parayı geri istemeyeceğini varsaymıştır.
Mesaj tarihi:
cahillere bak ya. öyle bişey yok. direnş basınç bi tane şey var. yağmuru var genleşmesi var. öyle üst üste taş dizince bina olmuyor :D
Mesaj tarihi:
aquila said:

parayi verince onlarda hemen hesaplaniyo. biliyomus gibi sallamis bi de, direncmis basincmis asdf.

Atar sirasi bu hafta sukrude.

Statik olm iste adam haksiz deil sdf
Mesaj tarihi:
Fernandes'e TR de yıllık 3.5 verecek bir FB var. GS bile niyetlenebilir.

Haber doğru ise BJK 2.5M yıllık para ile avcunu yalar. Adamın bonservisi yok.

Şöyle bir adamı bonservisi ile almaya kalksan 5m den fazla para verirsin.

Adam imza parası 3m istiyor. Oradan bile 2m kar var. Bence fazlası bile olabilir.
Mesaj tarihi:
Abi bjk'Nin politikaları bence doğru, fernandes çok iyi bi adam olmasına rağmen o paradan fazlasını etmez. Free agent kalsın bakalım ne olacak, boboyu-hilberti unutmadı bu gözler.Bobo boşta kalıp en son kayseriye gitti, hilbertte bizden istediği ücretin bayağı bir altına almanyaya döndü.

İlahlaştırmayın abi.
Mesaj tarihi:
aquila said:

parayi verince onlarda hemen hesaplaniyo. biliyomus gibi sallamis bi de, direncmis basincmis asdf.

bugun bayram candy crush atsana
Mesaj tarihi:
işte koyverilmesine de karşıyım ben

Tamam ekonomi her geçen gün çok iyiye gidiyor ama ekstra gelirlere halen ihtiyacımız var. Bizim için en büyük ekstra gelir şampiyonluk ama onun olma ihtimali çok düşük min 2 yıl daha, şimdi realist bakarsak.

Ferdi'yi bugün satışa koysak devre arasına 5-6m arasında miktara bir takımla anlaşırız. Ha bana kalırsa min 12-13m edecek adam iyi menejerlerle pazarlarsan orası da ayrı bir konu asdfasd
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...