xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ipad minj alayim diyorum. Haberler de vs bulamadim acikcasi. Ipad mini nin yenk modeli cikacak mi ? Ona gore yarin alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 subat gibi aciklaniyor genelde ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ipad mini beni keser uzun sure. Zaten oyuncak gibi kullanmicam. Alayim o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ekim gibi iPad ile ilgili lansman olacak deniyordu. Ama mini mi normal mi bilinmiyor. Mini Retina gelebilir esasında. Az daha bekle istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 neyse yazayim da. aldim gectim bilmiyordum LTE oldugunu sonradan acinca gordum. mutlu oldum moskova'da 4G servisin olmasi da beni memnun etti her sey guzel siz guzelsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 gule gule kullan abi ama gelecek ay retinasini cikarirlarsa baya uzuleceksin benden soylemesi sadfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar