DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Yaw ben bunu önceden nasıl duymam ya!! geçenlerde dünyada satılma rekorları kıran Erich Von Daniken in kitaplarının ilki olan Tanrıların Arabalarına başladım.. kitabın içeriklerini az çok hepiniz biliosunuzdur. Benim bilmediğim konus ise piri reis in haritasının gizemi.. bu harita kaire merkezli uzaydan cekilmiş bir fotografla bire bir aynıymış.. yani piri reisin haritasında kuzey ve güney amerikanın basık olmasının sebebi dünyanın yuvarlaklıgından geliorumuşş.. esas ilginç olan şey ise bu haritada bulunan dağların şekilleri ve doruk noktaları bu haritada gerçeğiyle aynı olması veee sıkı durun antartika kıtasındaki dağların şekilleri ve zirveleri ilk kez 1953 yılında buraya gönderilen ses dalgaları ile ilk defa keşfedilmiş! ama bunlar 18. yy da piri reisin haritasında var!! eh ilginç deilmi
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 evet piri reisin harita olayi iskilli bir olaydir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 eh işin gerçekten ilginç olan tarafı zaten haritanın tam olarak uzaydan çekilmiş ve 3 boyutlu gibi durması, yoksa 2 boyutlu olarak diğer haritalarla kıyaslandığında yanlış duruyor..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 adama basbaya "inmiş" anlaşılan :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
regulus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 güzel kitaptır o çoook eski bir basımı var bende[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Kanuni de bu adamı hiç yargılamadan çıkan dedikodular üzerine idam ettirmiştir..Ahh ahh!!![hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: _-Sturm-_, 05 November 2003 17:41 tarihinde demiş ki: Zaten uzaylıların varlığı inkar edilemez.. Yapmışlardır kesin.. Adamlar yapıyo abiii :)Hatta Piramitleri de Uzaylılar yaptı hatta stargate filmi de aslında gerçek Şaka bi yana Piri Reis Portekizlilere karşı yapılan seferde gördü gemisinin okyanusun heybetli sularına dayanamayacağını, Çekti sancağını ,döndürdü yelkenini Constantinople a fakat bazı soysuzlar dediler,Ey PAdişahım Kaptan-ı Derya Piri Reis kendi hazinesini korumak için geri döndü Sonuç bir kesik boyun haliyle bir ölü -kabedilen değerli bilgiler +H,nt Deniz Seferlerinde başarısızlık[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: Khirsah, 05 November 2003 17:51 tarihinde demiş ki: Constantinople[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala [b]İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! ?????[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Hiç içimden geldi bu aralar çok medieval oynuyorum da[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hehe anladım ben de çok oynuyordum bir aralar aman diyim doğu anadolu'ya da lesser armenia falan deme de sakatlık çıkmasın :) :) İstanbul since 1453 ehehe çok güzeldi o pankart dimi[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 aha süperdi dur bi lesser Armenia ya dalıyim lol[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: _-Sturm-_, 05 November 2003 17:41 tarihinde demiş ki: Evet işte salak.. Ama yok öyle demeyin ben Kanuni'yi severim hatta en sevdiğim padişahtır.. Neyse gelelim piri reisimize, bence cidden uzaylılar.. Yani bence bunu almışlar uzaya, orda adam baka baka çizmiş sonra da indirmişler.. Yoksa başka açıklaması yok.. Zaten uzaylıların varlığı inkar edilemez.. Yapmışlardır kesin.. Adamlar yapıyo abiii :)[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..." Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!! SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınız hehe bence bu haritayı çizen piri reis deil bence piri reis bu cekilen fotografı yada bu fotografın kopyasını bi şekilde bulur ve aha aynısını kopyalar sorada benim haritam der.. türk deilmiyiz deriz :)
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ee nerden almış peki haritayı?[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 eh neden acıklasın olm adam ben çizdim dicek tabi.. yani ben kısacası piri reisin uzaylılarla alakası olduğunu sanmıorum.. bence bu fotograf bile oldukça eskidir... bunun bir kopyasıda bizim reis in eline bir şekilde bir yerlerden geçmiştir...
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 nasıl ya? bir dakka kafam karıştı ne demek istediğini anlamadım biri fotoğrafını mı çekmiş nerden çkemiş peki???? nasıl çekmiş yani??[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hadi o çağda o kadar yükselecek bir aygıt yaptılar(uçak da olmaz daha yüksek gitmesi lazım) ordan o kalitede görüntü alacak makineyi nerden buldular kodak film mi kullanmışlar ne yani[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ya da dalga geçiyorsun ben yorgun kafa ile anlamıyorum o da bir ihtimal :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: regulus, 05 November 2003 21:12 tarihinde demiş ki: nasıl ya? bir dakka kafam karıştı ne demek istediğini anlamadım biri fotoğrafını mı çekmiş nerden çkemiş peki???? nasıl çekmiş yani??[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah hehe bütün bu soruların cevabını bizde bilmioruz işte.. ama harita kahire üzerinden cekilen bir resimle 3 boyutlu olarak bire bir.. hatta ılk mesajımdada bahsettıgım 1953 yılındaki antartıka daglarının dorukları piri reisinkinde war..
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 aha yanlış yazmışım 1953 yılında ilk olarak keşedilen dagların doruk noktaları piri reisin haritasinda gözüküor dicektim
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 uzaydan cekilen fotoyla eslesen bir haritanin hicbir aciklamasi olamaz baska. kisinin perspektif olarak oradan gormesi lazim ki cizilebilsin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
regulus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bir ihtimalde salladı tuttu :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 vay be[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 pek mantıklı değil sallayıp tutması, haritada kutupların gözüktüğünü söylenmiş, o zamanın koşullarıyla değil piri reis, temel reis bile ulaşamaz kutuplara :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hakkını yemeyin adamın ya gitmiş görmüş ilte :)[hline]madır fakır takır takır
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 rüyasında görmüştür bir gece çok rom içmiş adam napsın denizci icabında[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Öne çıkan mesajlar