ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Merhaba, p55a-ud3r anakart üzerinde Realtek PCIe GBE ile NetMaster 3.0 uydunet modemime çıkıyorum. Oradan da internete. Şöyle bir problemim var, benim Ethernet Interface'imin hızı 100mbps iken bazı zamanlar 10mbps'ye düşüyor. Internet hızım 20mbps olduğundan da bağlantı saçmalıyor. Chipset, Ethernet driverlarını kaldırıp tekrar kurdum. Çözüm olmadı. Interface ayarlarından Speed & Duplex 'i auto'da mı ona da baktım. çözüm olmadı. Vmware'in interface'lerini disable ettim. Belki o bozuyor diye, o da işe yaramadı. Daha önce başına gelen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Cat 6 aldin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Kablo cat 5. 6 mi olmalıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Cat 6 ya gerek yok 1 gigabit ve alti icin. Eger ki pc nin ustundeki eth dan suphen yok ise, modem in uzerindeki eth da dert var demektir. Full duplex auto hand shake de, bir taraftan birisi 10mbit oturursa diger tarafta o hiza duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 iki cat5 kablo var: cat 5e yazmasi lazim, yani ben 5e kullaniyorum sikinti yok, bilgisayar - kablonet router - switch => 5 tane daha switchten geciyor TV'de 1080 3D mkv oynatabiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 device manager'da ethernet kartının full duplex modda olup olmadıgını kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 arkadaşlar selam, o gün yazmayı atlamışım. Kabloyu pc'deki interface'e biraz iyi oturttum düzeldi problem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar