Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Houston, we have an ignition!!!"


Volfied

Öne çıkan mesajlar

http://www.spreadfirefox.com/?q=node/view/8538

tum Firefox kulanıcılarına hayırlı olsun, 32 gün içinde 10 milyon download a ulaşıldı :)

Yazı ve çevirimi (çevirim benim tarafımdan):

In little more than a month, Firefox has been downloaded more than 10 million times.

Take a moment and think about that.

If you remember, it took us 10 days to reach 2 million downloads of the Firefox Preview Release. This time, in only 32 days, we quintupled that number (anyone want to give the Guinness book folks a call?)!

Seriously, the members of the SFX community deserve a huge thank you for their efforts to spread Firefox. Even if it meant simply adding a banner to a website, creating custom banners, suggesting to your site's IE visitors that there's a better experience awaiting them or getting your coworkers, family members, friends, classmates or non-techies to switch. We wouldn't be this successful this quickly if it weren't for all of your combined efforts making a difference and telling the world about Firefox!

So, while we're on the subject of accomplishments, I wanted to let you all know that the NYTimes ad is finished! In fact, with a little help from Dave, the resourceful Adobe Illustrator Engineer, I was able to cut the ad's rendering time down to almost nothing thanks to a mysteriously obscure feature called "Make Opacity Mask". Go figure.

But anyway, now it's done and we're pushing to get the ad out by this coming Wednesday, December 15... giving us just enough time to celebrate our 10 million download success before we make a move to double that number! We'll let you know the day before the ad is set to run. You'll want to be sure to stake out a copy for yourself - we've got a surprise for you!

- Chris, on behalf of the sfx admins.



Bir aydan çok az daha uzun bir sürede, Firefox 10 milyon defadan fazla indirildi.

Bir dakika bu konuda durun ve düşünün.

Eğer hatırlarsanız, önizlenim dağıtımında 10 günde 2 milyon download a ulaşmıştık. Şimdi, sadece 32 günde, bu sayıyı 5 katına çıkardık(Guinness i aramak isteyen var mı??)

Cidden, SFX (Spread Firefox) komünitesinin siz üyeleri tüm yayma çabalarınızla en çok teşekkürü hakediyorsunuz. En basitinden sitenize banner koymak, kendi bannerınızı yaratmak, sitenize IE kullanarak giren kullanıcılara onları adha iyi bir tecrübenin beklediğini söylemek, arkadaşlarınız, aileniz, iş arkadaşlarınız, sınıf arkadaşlarınız ve teknolojiyle ilgilenmeyen arkadaşlarınıza yaymak sizin katkılarınızdandı. Biz sizin dünyaya Firefox u göstermek için bu minik ve büyük çabalarınız olmasaydı bu kadar kısa sürede böyle büyük bir başarıyı yakalayamazdık.

(Geri kalanı NYTimes gazetesinde çıkacak reklam üstüne)

-Chris, SFX adminleri adına...


üst komşumun iki bilgisayarına firefox yükledim
iş yerinde en az 4 arkadaşım (ve patronum) firefox a başladılr sayemde, gurur duyuyorum :)


Volfied, Firefox bağımlısı, Firefox sever, Firefoxer[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums


[Bu mesaj Volfied tarafından 13 Aralık 2004 09:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

set program acccess and defaults dan firefox u ayarla
firefox dan defauly browser yap
tüm ie shortcutlarını sil :)

TAKE BACK THE WEB![signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha hızlı, pop-up engelleme olayı var. daha hızlı download yapabiliyor kendi dl programıyla. temaları var kendine özel. tablar kullanarak tek pencerede birden çok sayfaya bakabliyorsunuz. daha stabil, zırt pırt göçmüyor.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]


[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 13 Aralık 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben avant kullanıyorum. Yukarıda sayılan özellikleri hepsi avant'ta da var. Hayır; burada avant'ı anlatmamın sebebi, ben bayağıdır avant kullanmayı seviyorum ve genellikle kullandığım şeyleri değiştirmeyi sevmem. Başka ne gibi özellikleri olduğunu soruyorum, belki oradaki sayı bir artar diye...

[Bu mesaj kfg tarafından 13 Aralık 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben halen bu browserin sp2 ye ustunlugunu kavrayamadim. Eger popupsa zaten hem firefox u hemde sp2 de popup gosterebiliyoruz reklamcilar olarak. Hiz desen bence sp2 li ie daha hizli. E activex spyware falan zaten bitti sp2 ile. E ben anlamadim abicim ne bu kadar gaza gelmis olmaniz.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mis gibi de çalıştırıyor flashları nasıl çalıştırmıyor. flash movie olan bir siteye girdiğinde flashın olduğu yerde bir link çıkıyor download plug-in diye sonra da indiriyorsunuz fıstık gibi flash.
edit: y harfi olmayan kelimelerden hiç hoşlanmam[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]


[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 13 Aralık 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O senin kullandigni dogru durust bilmemenden kaynaklaniyor.
Spyware leri kaldirip guzel bir sp2 kur bir daha bole dertlerin olmaz.

Kaldiki firefoxta spyware olmama nedeni toplasan 100k tane kisi var kullanan oturup onlardan para kazanmaya kasmaya degmez reklamcilar acisindan. Biraz pazar buyusun aninda firefoxtada cikar spyware dert etme.

Her neyse temizlenmis makineye yuklenmis sp2 li bir ie nin daha ustun oldugunu dusunuyorum. Gerek design acisindan gereksede uyumluluk acisindan.

said:
LoMBaK, 13 Aralık 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
Explorerdan ben şüpheleniyorum hem daha yavaş hemde hiç dl yapmasam sırf paticike girsem yinede spyware oluo explorerda ama firefoxda böyle bişi yok açıkcası 3 gündür spyware yok.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...