ddmyhn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Merhaba, Hearthstone key satın almak istiyorum. 50 tl veriyorum. İlgilenenler özel mesaj atsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 gelmiyo dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Seperate said: gelmiyo dimi Anlayamadım. Özel mesaj mı attınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Onu kastetmedi. Şuan 100 tl'ye havada kapacak insanlar olduğu için bulman biraz zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Parliamert said: Onu kastetmedi. Şuan 100 tl'ye havada kapacak insanlar olduğu için bulman biraz zor olur. Ben burdan teklifimi yapıyorum. İlgilenenlerin mesaj atabileceğini de belirttim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Tekrar merhaba, 2 tane almak istiyorum. Bunun için uygun bi fiyat vermek isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Beta key satan arkadaşlar nerde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 şu yöne doğru koşuyolardı, yetişebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 50-100tl arasında bulunuyormuş ya, öyle diyordu bir kaç arkadaş benim başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Evet öyleymiş ama kimseden ses çıkmıyo. 50 dedim diye mi darıldılar ki :) Fiyat konusunu konuşabiliriz. sQu said: 50-100tl arasında bulunuyormuş ya, öyle diyordu bir kaç arkadaş benim başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Şöyle diyim, accountu kiralıyorum 1 haftadır. Günlük getirisi ortalama 12$. Saati 1$'dan kapış kapış gidiyor, keye 50tl falan hayal bunlar :) 130€'a sattım bi tane accountumu, şimdi kafamı duvarlara vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 vay anasını satıyım... Lan şaka maka kolay yoldan ufak çapta zengin olduydum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ben satın almak istiyorum.yok mu satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savas33 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Şaka gibisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 satın aldım. ilgilenenlerin bilgisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar