Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kurdum programı 1.18gb'lık bi firmware yüklüyor (oha) şu sayfada turkey altındaki 3046.0000.1329.2001 sürümünü http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sonunda indi şimdi fw güncelliyo, çok hyecanlı yha elektrik falan giderse qqnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 şu son cuma içine sıçtılar facebook uygulamasının, gerçekten ne kadar kötü developerları olabilir bu kadar büyük şirketlerin inanılır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 oldu benim amber 8.0.10328.78, hadi geçmiş olsun. iyi program SH yapabilirsin rahatça kankut (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 üff telefonda ne var ne yok siliyormuş bu şey yahu,numaraların bi kısmını yedeklemeyi unuttum çok kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 programda yazıyo zaten abi zihnini bile silcez onaylıon mu gardeş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 lumia çok güzelmiş la beğendim baya ben, iyiki gidip lowend droyit almamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ne güzel ne güzel. Batarya az gidiyor biraz ama farkedersin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 925 aldığımız için güncelleme direk gelmiş. Çok beğendim ben, pili de fena gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Parliamert said: Ne güzel ne güzel. Batarya az gidiyor biraz ama farkedersin zaten :) farkettim ya, gece idleda 30 gitmiş yuh. bi şeyler açık kalıyo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 dün de sadece %6 gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Silphatos said: dün de sadece %6 gitmiş Daha önceki seferde program falan açık kalmıştır, idle iken neredeyse hiç yemiyor lumialar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 es task manager gibi bi şey var mı arkaplandakileri şak diye kapatabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yok sanırım. Yeni konu açmamak için burada sorayım. Normalde Insider uygulamasını kullanıyorum temel işlevleri açma kapama için ama bunda da örneğin wifi açıp kapatmak için önce menüye giriyor, sonra oradan ayrıca kapatıyorum. Direk komut verebileceğim bir uygulama var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hızlı erişim programlari var ama onlarda zaten wifi 3g menusunu aciyo yani klasik windoz bullshit :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 625 mi alayım 925 mi ? farkını anlayamıyorum ben bu telefonların.... fiyatları da feci şaşırtıyor. 920 1500tl iken 925 1300 tl noluyo lan diyor insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 920 1500tl mi :D Bir kaç gün önce istanbulbilişim'de 1100tl idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 520 kullananlar gece idleda her şey kapalı (telefon 2g'de o bile kapalı) kaç gidiyo ya, bi gün 3-5 diğer gün 20 civarı gidiyo bende niye böyle bi saçmalık var her gece 10 gitsin dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 20 hiç gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kaç gidiyo sende gece idle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 parliamert bacterial marketer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Adımız da tüccara çıktı ya ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bende dün 520 yi aldım, tabi s3 den sonra çok çakma duruyor. Ama fiyatına göre iyi yani. Yandaki açma kapama tuşlarını beğenmedim, keşke ortada olsaydı o açma tuşu, ilerde o tuşlar sorun çıkarır gibime geliyor. Browserı beğenmedim opera miniye göre yavaş, amberi kurayım dedim windows 7 var kurulu bilgisayarda nokianın prgoramı telefonu göremedi bir türlü. Wifi ile halledeceğiz artık. Şu maps programı yavaş açılıyor telefonu kastırıyor onu belirteyim. Bundan başka iyi yani güzel, tabi uygulamalar ile işim olmadığını, facebook twitter, instagram kullanmadığımı, oyun oynamadığımı, fotoğrafla işim olmadığını belirteyim. Sadece browsing ve mail kontrolü ki bunlarda da tek kıstasım olabildiğince büyük ekranlı olması fiyatına göre tabi, birde opera mini gelirse markete güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Silphatos said: kaç gidiyo sende gece idle idle saatte , %1 - 1.1 arasında gidiyor. tırıvırı bayram mesajlarını saymazsak ( cevap bile yazmıyorum) 14 saatte %12 falan gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar