Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 450'yi geçmiycem diyorsan Lumia 520 doğru seçim olur. En azından bug-free, abuk subuk hatalar vermiyor, uygulamalardan atmıyor vs. En azından kafan rahat. İnternetine gir, maillerine bak, twitterına bak, e arada da ufak tefek oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 alcam sanırım ya bi lumya, milyar yıl önce wm5 bi telefon kullanmıştım osle ilgili sorununm olmamıştı ama 1 yılda falan telefon dağılmıştı qtek marka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Silphatos said: gm discoverynin hardware baya baya baya iyi ama zaten aynı fiyatta değiller o 550 değil 650 tl, ya da ben bulamadım 550ye nerde. 550 olsa bile +100 tl çok az değil bence. bi de general mobile ne ya sdf. lumia alcam herhalde, zaten tegra3 tabletim var androidden baska bi sey almak istiyodum, ioslu seyler az ucuz olsa keske Lumialar bok gibi, 820sini aldım 1 ay sonra nasıl satacağımı bilemedim, yanaşma Silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 olm karar verdiydim işte ya niye kötülüyosunuz :( biraz daha bekleyem bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 gir bi vodafone bayisine falan telefonu elinde incele aynı fiyat aralığında android telefonlar da kesin vardır zaten kendin telefonun hızını vs görürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 620 al rahat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 lumia 625 çıktı 800lira. 4.7" ips ekranı, led flashı var. 820 ve 625 arasında gidip geliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 620 ile arada sadece flash özelliği farkı var sanırım bi de ön tarafta kamera var. donanım 520 ile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 abi lumia ya neden bok atip duruyosunuz sormasi ayip 820 920 925 1020 fln guzel telefon bunlar ha daha boyutca kucuk olanlari da guzeldir bisey diyemem ama artik 4,5" altında birseyler okumak izlemek fln bana zor geliyor bende 920 var hayvan gibi memnunum bak insan gibi degil tmm mi hayvan gibi ha eksileri yokmu var mesela biraz agir 920 ama hayvan gibi hızlı ve kapanma donma acilmama sarj olmama sarjının 1 gün bile dayanmamasi gibi bir durum olmadi hic ama cevremdeki android -ozellikle samsung- kullananlar patir patir dokuluyor 1 2 ay sonra olm gene kafayı yedi bu tlf diye o yuzden stabillik konusunda iosla kafa kafaya gider w8 uygulama konusunda da cok bi eksigi yok androidden apple den kotu eyvallah da apple zaten rakipsiz o konuda o yuzden w8 candir lumia da iyidir w8 konusunda operler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 3k tl iphone'a vermek veya stock devil-666-pentagon-XviD-noscope kernel indirmeden kullanamayacagim android almak yerine lumia 520 aldim anneme gayet hos ve 16 cekirdekli uzay ussu donanimi olup "abi simdi kernelin cigahertzini ovirklok etmezsen oyle olur tabi" seklinde takilan akranlarina gore yag gibi akiyor muzik appi gotume benziyor ie10 baya penis gibi mesela eksileri var epey ama facebooka whatsappa giriyor cok karisik seyler yapmiyor zaten siz de basit islerde kullanacaksaniz go for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 muzik appi için spotify, browser için uc browser kullanılabilir bu arada, anne-tier olmasa da işi olacaklar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 opera mini/mobile yokmuş lan wm8de oha, 50 yıl önceki s40larda bile var, wm5de falan da vardı. ms izin vermedi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 develop ediyorlar hala, yazmışlardı geçen bloglarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Fly tam olarak içimden geçenleri yazmış. Sinir bozucu kısımları da yok değil. Mesela; -DNS değiştiremiyorsunuz, daha doğrusu internet ayarlarınıza dokunamıyorsunuz. Zornocular için üzücü. -Batarya da öyle mükemmel gitmiyor hemen belirtiyim. Whatsapp, twitter ve internet kullanıyorum ve anca 1 gün gidiyor. Aynı düzeyde bir androidle aynı. -Abi şu uygulama geliştirme işlemlerini hızlandırmaları lazım. Daha Order&Chaos Duels bile gelmedi. -IE de çok leş, UC Browser da. Adam gibi browser lazım. Güzel müzik appleri var ama. Sözüm ona o 4 çekirdekli 2gb ram'li telefonların neredeyse hepsinden daha hızlı ve stabil. Eclair zamanlarından beri Android kullanmış biri olarak bıktım Android'den. Stock ROM'lar tam bir ölüm. İnciğiyle cinciğiyle oynayınca da haliyle telefonların ömrü kısalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ömrü mü kısalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 PrudenT said: ömrü mü kısalıyor Anakartı yakıyorsun, mesela. Başıma gelen bir şeyi örnek vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 abi dosya yoneticisi yok bence ona biraz abansalar daha iyi olacak gibi muzikmis melodiymis bunlar pek onemli degil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Parliamert said: PrudenT said: ömrü mü kısalıyor Anakartı yakıyorsun, mesela. Başıma gelen bir şeyi örnek vereyim dedim. nasıl yaptın onu anlatsana ömden konu dağılmasın sdfg merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 cpu ve gpuyu oc eden ve bi sürü lowlevel hedeyi değiştiren custom kernel custom romla kolaydır hraehlde telefonu patlatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 pascalnouman said: abi dosya yoneticisi yok bence ona biraz abansalar daha iyi olacak gibi muzikmis melodiymis bunlar pek onemli degil bence Var ama hepsi paralı, bu da sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 apk gibi dışardan yükleme yok mu wm8de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 var, development modu açıyosun yüklüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 o zaman her şeyin paralı olmasında bi sorun yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bayadır kullanıyorum, fruit ninja dışında bişeye yine para ödemedim ya gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Ha bir de şu var, mağazadan 50mb'ı geçen hiçbir uygulamayı 3G ile indiremiyorsun, WIFI kullanman gerek. Bu da kanser eden ayrı bir özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar