Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşlemcinin Mmo Üzerindeki Etkisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar Öncelikle;
Ben rift adli mmo oyunu oynuyorum ama işlemcim 2009 dan kalma amd athlon II X2 processor 3.00 ghz Low render getiriyorum görüntüyü takilma oluyor ilginc geldi bana o yüzden sormak istedim. :)

Saygilar.
Mesaj tarihi:
Parliamert said:

Diğer donanımınızı sorabilir miyim?

Hemen söylüyorum

8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
Sapphire 4850 1 gb 256 bit ekran karti
Samsung 1 tb hd
Thermaltake Lite Power 430 Watt Pcu
760GM-P21 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz VGA Anakart
Mesaj tarihi:
Sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum. 4000 serisi son zamanlarda geri kalmaya ve sıkıntı yaratmaya başladı. Yine de donanım gurularının fikrini almakta fayda var.
Mesaj tarihi:
Parliamert said:

Sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum. 4000 serisi son zamanlarda geri kalmaya ve sıkıntı yaratmaya başladı. Yine de donanım gurularının fikrini almakta fayda var.

yani low render da bile bunu yapmasi benim şahsen canımı baya bi sıkıyor yani demek ki bana ekran karti alma yolu gözüktü :) hiçbirşeyden zevk alamiyorsun o cok koyuyor kasinca.
Mesaj tarihi:
OEM'den çok fazla anlamasam da çevremdeki insanlar gereğinden fazla ilgili olunca insan gerektiği kadar bir şeyler öğrenebiliyor. Yakın zamanda bir arkadaşım HIS ICEQ4+ HD4870 ile benzer sorunları yaşadı. Upgrade yaparak sorununu çözdü. Yine de forumun gediklilerinin de yorumunu almak iyi olur.
Mesaj tarihi:
darkageman said:

Parliamert said:

yani low render da bile bunu yapmasi benim şahsen canımı baya bi sıkıyor yani demek ki bana ekran karti alma yolu gözüktü :) hiçbirşeyden zevk alamiyorsun o cok koyuyor kasinca.

Aynı sorun bendede var ama bir süre 2d oyunlar oynadıktan sonra artık pek de umrumda değil açıkçası grafikler. Olay keyif alabilmekte. Şimdi makinede high yerine medium oynasan neden high çalıştırmıyorsun lanet makine diyecektin. Keyif almaya bak yoksa fps de veya grafikte değil olay.
Mesaj tarihi:
benim derdim low da bile bunu yapmasi yani keyif aliyorum almiyorum degil zaten keyif almasam hala rift oynamazdim kasa kasa ama yani bi anda kasınca cildiriyorsun onu anlatmak istiyorum ayrica low da oynayinca.
  • Yeni Oluştur...