darkageman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Selamlar Öncelikle; Ben rift adli mmo oyunu oynuyorum ama işlemcim 2009 dan kalma amd athlon II X2 processor 3.00 ghz Low render getiriyorum görüntüyü takilma oluyor ilginc geldi bana o yüzden sormak istedim. :) Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 FORMAT AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 attim :) formatla alakasi yok bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Diğer donanımınızı sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Parliamert said: Diğer donanımınızı sorabilir miyim? Hemen söylüyorum 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram Sapphire 4850 1 gb 256 bit ekran karti Samsung 1 tb hd Thermaltake Lite Power 430 Watt Pcu 760GM-P21 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz VGA Anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum. 4000 serisi son zamanlarda geri kalmaya ve sıkıntı yaratmaya başladı. Yine de donanım gurularının fikrini almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Parliamert said: Sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum. 4000 serisi son zamanlarda geri kalmaya ve sıkıntı yaratmaya başladı. Yine de donanım gurularının fikrini almakta fayda var. yani low render da bile bunu yapmasi benim şahsen canımı baya bi sıkıyor yani demek ki bana ekran karti alma yolu gözüktü :) hiçbirşeyden zevk alamiyorsun o cok koyuyor kasinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 OEM'den çok fazla anlamasam da çevremdeki insanlar gereğinden fazla ilgili olunca insan gerektiği kadar bir şeyler öğrenebiliyor. Yakın zamanda bir arkadaşım HIS ICEQ4+ HD4870 ile benzer sorunları yaşadı. Upgrade yaparak sorununu çözdü. Yine de forumun gediklilerinin de yorumunu almak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 darkageman said: Parliamert said: Sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum. 4000 serisi son zamanlarda geri kalmaya ve sıkıntı yaratmaya başladı. Yine de donanım gurularının fikrini almakta fayda var. yani low render da bile bunu yapmasi benim şahsen canımı baya bi sıkıyor yani demek ki bana ekran karti alma yolu gözüktü :) hiçbirşeyden zevk alamiyorsun o cok koyuyor kasinca. Aynı sorun bendede var ama bir süre 2d oyunlar oynadıktan sonra artık pek de umrumda değil açıkçası grafikler. Olay keyif alabilmekte. Şimdi makinede high yerine medium oynasan neden high çalıştırmıyorsun lanet makine diyecektin. Keyif almaya bak yoksa fps de veya grafikte değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bende ondan şüpheleniyordum zaten de yani aynen forumdakilerinde yorumu önemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 benim derdim low da bile bunu yapmasi yani keyif aliyorum almiyorum degil zaten keyif almasam hala rift oynamazdim kasa kasa ama yani bi anda kasınca cildiriyorsun onu anlatmak istiyorum ayrica low da oynayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 mmo larda cpu önemli evet ama o kadarda değil, senin sistem geri kalmaya başlamış bence heleki rift ise oyun, başka yerde sorun arama cpu+gpu upgrade lazım performans istiyorsan. edit; hatta cpu benchmark var x2 ler bitmiş artık GG. tomshardware; CPU Compare i5-3570K, AMD X4 955AMD FX-8100, AMD X2 550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar