tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 way be forumlarda sessiz kasabalara döndü türk community açısından swg biraz öldü gibi... biliyrum ben bıraktım diye çok üzgünsünüzde bu kadarda olmaz canım :) varmı combat revamptan haberler en çok onu göremedim diye üzülüyorum :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hayrola neden biraktin oyunda yapilacak cok sey var derdin hep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kendim dışımdaki sebeplerden bıraktım diyelim. yapılıcak o kadar çok şey vardıki diğer yapıcağım şeylere vakit ayıramaz oldum okul falan hani daha önemli şeyler :P[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Demek ki bir launchpad oyunu biraktiriyor:)[signature][hline]Alante Freecrest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ne launchpad i komple oyun çöktü sonrada vizeler bana çöktü ondan böle şeyler oldu :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 SOE den cacık olmaz. EQ2 yi nasıl beklediğimi bi ben bilirim, ama şimdi başlamak için hiçbir isteğim yok çünkü adamlar gözümde denyodan zerre yüksek değil.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 eq2 i bi dene ondan sonra swg nın soe si ile eq2 nin soe sinin zerre kadar alakasası olmadıgını gor ve swg ye verdıgın aylaraö gunlere saatlere agla[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Penthesilea, 29 Kasım 2004 11:16 tarihinde demiş ki: SOE den cacık olmaz. EQ2 yi nasıl beklediğimi bi ben bilirim, ama şimdi başlamak için hiçbir isteğim yok çünkü adamlar gözümde denyodan zerre yüksek değil. That's it. Eq2 ye başlarsan haber ver gerçi Valth. tutturdu oynayalım diye de ben halen kararsızım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bende gelirsem yeni bi oyuna kesinlikle eq2 olur ayrıca soe iyidir ben seviyorum adamları :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Lords EQ oyunun aldim gecende. Bir kaç soru sorayım. Benim SW oncesi oyle bir oyuna uzun süre takılmışlığım yok. Bitirdiğim oyun sayıs da bir elin parmakları civarindadir. SW'de en hoşuma giden şey gui'si. Benim mantigima ve kullanımıma çok yatkın çünkü. Başkasına öyle gelmeyebilir. EQ2'nin gui'si Lord EQ'e benzer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 4 aylık bir swg oyuncusu olarak ekim sonunda bıraktım oyunu. hala pişman değilim, world of warcraft'ı gördükten sonra SOE'nin ne kadar kabiliyetsiz bir firma olduğunu farkettim. ve tabi ki swg'yi eskiden ne kadar abarttığımı da. benimle aynı fikirde olan insanlar yüzünden burası sessizleşti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x-scripter Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 swg ile eq2 arasindaki ana fark pvp dir pvp dengesi mmolarda inanilmaz zor ve riskli oldugu icin soe bu riski eq2 de almadı ve işin kolayına kactı.(bakalım nasıl etkiliycek gorucaz sirf pvp olmadigi icin oynamayanlar ve şimdiden sıkılıp bırakanlarda var) pvp dengesizliği haricinde swg gercekten cok basarılı ve baglayıcı bir oyun. (top profession da bir karekter yapma kolaylıgı farklı zevkleri tattırabiliyor ve ubergrind'a ihtiyac yok) bırakanlarınsa cogu jedi sacmalıgı ve pvp dengesizliginden dolayı birakti en azindan ben oyle yaptım. jtl ve jedi revamp yerine serverların büyük çogunlugunu ilgilendiren combat revamp e zaman harcasalardi swg su an ölmeye yüz tutmamıştı ve bence halen en iyi mmolardandı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 3,5 senelik EQ playerliği, 15 aylık da SWG playerlığı ve ukalaca olacak ama bu ülkede en eski MMOG oyunayan playerlardan biri olarak sana katılmıyorum. Yurtdışındaki insanların PvP beklentisi HİÇBİR ZAMAN olmadı EQ2'de... O oyun zaten GMA adı verilen ekiplerle yapılan yaratık avı oyunu olarak planlandı ve senelerdir de tüm EQ' bekleyen playerlar bu bilinçle oyunu beklediler. Sevgiler,[signature][hline]Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Her ne kadar Türk oyuncuların büyük çoğunluğu oyunu bırakmış olsa bile yabancı oyuncular hala oyuna devam ediyorlar. Şu an oyun tam sürünme aşamasında belki ama combat rewamp sonrasında herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Ayrıca hala mos eisley de yeni oyuncular var buff sız avlanmaya falan çalışıyorlar. Zaten şu buff denen ıvır zıvır kalkınca oyun direkt süperleşecek, kimse buff almayınca da istediğin zaman pvp yapabileceksin. Saatler boyu hazırlanma süreci de olmayacak. Bir de jedi da olucağız tam dönüm noktası şu an. Acaba çok mu hayal kuruyorum:)[signature][hline]Alante Freecrest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Goodness artık bambaşka bir eq2 kitlesi var mevcut kitle üzerinden yorum yapmak yanlış olur.. Misal eq2-swg arası geçiş yapan mmo camiasına swg ile başlayan tafya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Swgye gelince bana kalırsa pvp açısından en dolu en bomba günlerini yaşıyor.. Lokta -Death Dantoda -Wckyd Imperiallari Yine Lokta -Nka ile Lok Dantoda bizim tafya ve bir kaç pvper devamlı serverı action içinde tutuyor.. Herşeyden önemlisi artık jediler süs köpeği degil actionun tam ortasındalar.. Her şey daha dolu dolu daha keyifli.. Bizle takılan Force tayfası - frf tayfası neyin ne kadar dolu dolu yaşandığını zaten az çok biliyor.. Kim ne derse desin swg pvp açısından en dolu günlerini yaşıyor bana kalırsa.. Ha bu arada yorumlarım Eclipse içingeçerli tabi diger serverlar ne haldedir hiç bilmiyorum şu an için..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 diğer serverler eskiden beri dolu pvp olarak. infinty en kötü zamanlarında bile her akşam base baskınlarıyla doluydu[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben şahsen oyundan memnunum.son zamanlarda oyunda iyi gelişmeler oluyor.pvp lerde artik daha zevkli:) heyd hayrola noldu msn ni ne?[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hadi hadi akse, ceday oldum desene sen şuna :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 akse gitti msn yenisi imzada orda ulaşabilirsin[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Gördügüm kadari ile SWG ile ilgili yorumlarin 90% si combat ile alakali. sahsen benim öyle online oyun tecrübem pek yok fakat SWG denen oyun sadece craft sistemi icin aylarca oynanabilir. Bu kadar özenle yapilmis bir craft sistemi için soe kutlanmali. Combat olayina gelince de biraz haksizlik edildigini düsünüyorum. PvP dengezisligi deniyor ama her profession yeterli bilgi, tecrübe ve ekipman ile dengesizligi ortadan kaldirir. Tabi yeni sistemlerin oyuna eklenmesi ile ortaya cikan dengesizlikler (Jedi V Intim, warcry gibi) de zamanla soenin çözebilecegi olaylar. SWG'nin son zamanlarda oyuncu kaybetmesindeki en büyük sebep ise oyunun solo kisminin agir basmasidir bence. SOE de bunu farkedip önlem almaya çalışıyor, inşallah adam gibi halledilir de SWg dünyasında tek başıma kalmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mir nasılsın ya görmeyeli? Ne durumda triallar?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 soe soloya alıştırdığı kesimi gruba döndüremez. belki eski grup zamanlarını görenler uyum sağlamaya çalışır ama oyuna girip direk soloyla tanışıp herşeyi solo görmüş adamı grupçu yapamaz. hatayı baştan yapmıştı da düzeltmeyi denemek için çok geç kaldı. karakterin bufflanınca semi-god olduğunu görür görmez el atmalıydı.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Çok dogru ben şimdi oyundaki hemen hemen bütün mobları görmüşken, şimdi dese ki bana bundan sonra rancorları grup avlıyacaksın bir kişi tank olucak bir kişi heal atıcak diğerleri uzaktan şişliyecek dese hadi len ben zaten onları gördüm derim. Yani yeni yeni dünyalar oluşturması lazim ki ben onları merak edip grupla savaşa filan gireyim. Yoksa bufflar azaltılır biraz ham lar yükseltilir herkes yine soloya devam eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Moblar grupla bile kesilse eskiden verdigi parayi vermiycek ki sorun bu.. bir misiondan aldigin 30k yi almak icin 20 kisi ile 40 mision yapman gerekicek.. Buyrun burdan yakin.. Bir crate brandy almak icin günlerce quenker keseriz artik ne mutlu bize.. Ha bi de impler hala at-st ile mision alip 20-30 k gümletiyo cebe yazik degil mi bize ya bütün server imperial mi olsun böyle saçmalık görmedim duymadim..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar