Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Gecen bakinirken gordum, 2014te ne zaman cikiyor ki bu? 1.5 turbo 3 silindir 120-200hp bandi. Bir de 1.6 300hp civari bir versiyondan bahsediliyor. Hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sacmalamayin abi.. 1.6 300hp mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 It’s all theoretical of course but when asked about BMW’s new 1.5L three cylinder architecture the head of BMW M was unusually candid about the possibilities. According to an interview Dr. Friedrich Nitschke gave to Car and Driver the new engine is capable of more than we initially thought. Quite a bit more. Here’s the full quote:The three-cylinder is an attractive engine. It is possible to reach around 185 to 200 horsepower per liter in a forced-induction three-cylinder and we have 1.5 liters of displacement. Such an engine, which, by the way, sounds very similar to a six-cylinder engine, would have over 310 horsepower. And we are not even at the limit there. Generally speaking, I could imagine such an engine. What this means for MINI and even JCW is very unclear. We’re not even if this level of tune will ever see an official light of day. But to know its possible is interesting indeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 öyle çıkmaz piyasaya. 200hpde bırakır gönderirler. teyzem çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 works kitiyle uçar gider o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Geçen bostancıdaki miniye gittim, 2014 sonuna doğru gelecek biz daha resimlerini bile görmedik dediler çalışanları. bir de cooper s 2000 motor gelebilir elinizdekileri çıkarmayın değeri artabilir dediler :> Ne kadar doğrudur bilemicem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bi bok bilmedikleri asikarmis demek ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ahahah alaka hakikaten 0 mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Spy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Pedestrian safety icin kaput uzatilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Selam, Artık viraj dışından birçok aracı toplarlar! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bu tasarımı geçen haftaki MINI bülteninde göndermişler. Konfirme ettikleri anlamına geliyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Böyle bir topik vardı hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Sdf harbi varmis, bi de mesaj yazmisim ben. Birlestirelim bari (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 paramecium said: Selam, Artık viraj dışından birçok aracı toplarlar! Saygılar. Minilerdeki yol tutuş ve viraj kabiliyetinin ne kadar üstün seviyelerde olması tüm otomobil tutkunları tarafından bilinir. Özellikle JCW ler kilitli difleri ve viraj dengesi ile 4 çeker güvencesiyle viraj aliyorlar. Böyle güzel yol tutan bir araç için buraya bunu yazman üzücü. Gerçi otomobilden anlamayan bir adamın patinaj kategorisinde yetkili olması ayrı bir üzücü. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Esh said: Spy Eğer böyle olacaksa kötü lan R56 daha güzel bence. Bu şekilde porsche çakmasına benzemiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Korkmus gibi bakiyo. Ben baya merak ediyorum yine motoru. Acaba aktarmayi da degistirecekler mi? Dual clutch ekleyebilirler belki, ya da direk 8li tiptronigi koyup gecerler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Esh said: Korkmus gibi bakiyo. Ben baya merak ediyorum yine motoru. Acaba aktarmayi da degistirecekler mi? Dual clutch ekleyebilirler belki, ya da direk 8li tiptronigi koyup gecerler yine. Mini manuel alınır:) Bizde var R56 bir tane. Hanımın arabası geçen canım sıkıldı uğraşayım dedim. HKS hava filtresi HKS komple egzoz Alta intercooler Custom map KW Coilover V3 JCW kule gergisi JCW kilitli dif ile 265 HP güç aldım:) Çok zevkli oldu araba. Egzozda çatırdıyo patırdıyo :) http://instagram.com/p/eM0H7MBoxQ/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Lansman 18 kasim deniyo. Los angeles ve tokyoda gorucuye cikacak. Buyuk ihtimalle once cooper s cikacak piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Selam, Sequoya said: paramecium said: Selam, Artık viraj dışından birçok aracı toplarlar! Saygılar. Minilerdeki yol tutuş ve viraj kabiliyetinin ne kadar üstün seviyelerde olması tüm otomobil tutkunları tarafından bilinir. Özellikle JCW ler kilitli difleri ve viraj dengesi ile 4 çeker güvencesiyle viraj aliyorlar. Böyle güzel yol tutan bir araç için buraya bunu yazman üzücü. Gerçi otomobilden anlamayan bir adamın patinaj kategorisinde yetkili olması ayrı bir üzücü. Saygılar. Çok üzülüyorsan teselli aramaya başla :) Yazdığımı sana açıklamaya gerek yok, 5 yaş grubu hariç anlayabilirdi sonuçta. Mendil? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Sequoya said: paramecium said: Selam, Artık viraj dışından birçok aracı toplarlar! Saygılar. Minilerdeki yol tutuş ve viraj kabiliyetinin ne kadar üstün seviyelerde olması tüm otomobil tutkunları tarafından bilinir. Özellikle JCW ler kilitli difleri ve viraj dengesi ile 4 çeker güvencesiyle viraj aliyorlar. Böyle güzel yol tutan bir araç için buraya bunu yazman üzücü. Gerçi otomobilden anlamayan bir adamın patinaj kategorisinde yetkili olması ayrı bir üzücü. Saygılar. tüm otomobil tutkunlarını ya da jcw falan bilemicem ama 120 beygirlik 2009 cooperla viraj falan tutmuyor valla. o kaput uzarsa daha tutus artar mı azalır mı, ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Moderatorun gorevi o bolume yazan herkesten daha cok bilgi sahibi olmayi gerektirmiyor zaten. Ki yapilmis latifeyi de gormemek icin baya art niyetli olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Abi ne ara ayarlar geldi ardi ardina.. Arabaya donelim bence. Diyelim ki 18 inde tanitilacak, nisana falan satisa cikar mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Nisan-Haziran arasi yetistirmeleri lazim lansman kasimda olursa. Ama bu sefer bekledigim kadar leak gelmiyor, test mule spy lari gelmeye basladi mi? Ben hic rastlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Kuyruk acısı. lololo Bir de leak fotodaki ilk poz direk şunu hatırlattı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar