-Nae Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Kablosuz uydunet modemi arıyorum. Docsis 2.0 da 3.0 da olabilir. İstanul içi elden alışveriş yaparız. Sıfırdan farksız tertemiz hiç bir sorunu yok diyorsanız lütfen pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 var ama kablosuz değil, access point de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Docsis 2.0 dan 3.0 a geçtiğim için benim modem boşa çıktı, şu an Ankara'da olsam, alıcı ödemeli kargoyla beleşe gönderirdim ama görevdeyim ne yazık ki. Ekim sonuna kadar dönmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Docsis 3lü modeme geçeceğim için şunu satma ihtimalim var http://www.hepsiburada.com/liste/netmaster-cbw-700v-4-ethernet-port-voip-kablosuz-80211n-router-kablo-uydunet-modem/productDetails.aspx?productId=bd99013&categoryId=3009802 tabii uydunet nasıl bir modem verecek bilgim yok. routerları falan vermiyorsa bunu router olarak kullanmak zorunda kalabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 bu uydunetin wirelessı kuvvetli modemi yok mu ya. çok kötü bu yukardaki var bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ben bir sorun yaşamadım. kapıcım bile kullandı ehueh. kullandığın mekan ile alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 120 metrekare ev yan odaya bile sinyal çok kötü gidiyor valla. hani büyük ev olsa anlayacam salonda mesela 0 resmen. smart tv var nete sokamıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Dalgayı dağıtan bi nane vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Red said: 120 metrekare ev yan odaya bile sinyal çok kötü gidiyor valla. hani büyük ev olsa anlayacam salonda mesela 0 resmen. smart tv var nete sokamıyorum sdfs duvarların sayısı önemli. yani bizim ev de 90 metrekare ama superonline modem salona gelene kadar ölüyor. AP aldım rahat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ap açılımı ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 akses poyint :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 şunu alsam işimi görür herhalde dimi das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 görür herhalde. bende de benzeri birşey var aitries in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar