Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu bıçağı şu engraving ile sipariş ettim.

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Chemical said:

seramikler fena kırılıyor ya, tık tık gidiyor ağzı 3. seramik bıçağımı kullanıyorum şuan eskileri istanbulda kaldı.

whetstone'da bileyliyorum ama çok iyi bilek istiyor lan, açısını hafif kaçırdım sanırım, 13'e çektim, 15 olması gerekiyordu bidahakine düzelticem.

Hello, is this the security of TuDelft?

Yeah, the Turkish Muslim student has at least two knives in his room and I saw him furiously sharpening one the other night, he was muttering "No this is all wrong, this is all wrong, but I will make it right, oooh you will see, I will make it right". I think he may be an extremist.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Chemical said:

seramikler fena kırılıyor ya, tık tık gidiyor ağzı 3. seramik bıçağımı kullanıyorum şuan eskileri istanbulda kaldı.

whetstone'da bileyliyorum ama çok iyi bilek istiyor lan, açısını hafif kaçırdım sanırım, 13'e çektim, 15 olması gerekiyordu bidahakine düzelticem.

Hello, is this the security of TuDelft?

Yeah, the Turkish Muslim student has at least two knives in his room and I saw him furiously sharpening one the other night, he was muttering "No this is all wrong, this is all wrong, but I will make it right, oooh you will see, I will make it right". I think he may be an extremist.

asdfd herkes müslüman olmadığımı baya biliyor yalnız burada.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Chemical said:

seramikler fena kırılıyor ya, tık tık gidiyor ağzı...

Birisi benim ıçak ile kavanoz kapağı kanırtmış, ucu yok :(

SS olması şart değil; çelik olsun, benim olsun. Ben onu gıdaya uygun yağ ile yağlar ve bakarım (:D

Engraving olayı çok pis akıl çeliyor ama... inceleyelim siteyi...

Senin bıçak tipi ne ve boyut?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...