revhas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bende yine rezalet ping sizde durum nasıl? benimle ilgili bir problem mi var yoksa yine türkiye çıkışıyla mı ilgili acaba?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Benim latency 8000'lere çıktı sabah. Yurtdışı çıkışıyla ilgili sanırım. Diğer yurtdışı siteler de biraz yavaş açılıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 telekom un her zamanki hafta sonu faciyası, normaldir artı kalıstık gibi :([signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Pazar gunu peak time, 1800ms. Film seyretmek daha eylenceli.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yurtdışı çıkışında bir sorun olunca bu bütün yurtdışındaki serverlar için aynımı oluyor yoksa amerika avrupa için değişiomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Cikishlarda sorun yok yuklenme var hafta sonu peak time normaldir. Sorun olsa tum cikishlar calishan taraftan cikacagi icin o da gochucek, yani farketmiyecek 1 tanesi gochunce yuklenmeden gochucek bu seferde.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sorun var internet bolumunde whidaggerin yazdiklarina bakiniz.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 nasi cikislarda sorun yok ya? sorunun alasi var hem de.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yuklenme var. Bw yetmiyor peak time da gece 6 da bak 300ms shu anda 2300ms. Her 12 saatte 1 sorun olcak halde degil (Dns lerde sorun var dogru elle ayarlicaksiniz onuda) ama yeni olay degil[signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 12 Aralık 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 birde böle haftasonuna denk getiriyolar hep ayar oluyorum resmen[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Haftasonu die zaten :):)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hafta sonu kablonet kullananlarin bw leri kasitli olarak dusuruluyor ve adsl lerinki arttiriliyor neden cunku boy boy afislerle ttnet adsl satiyo dimi yeni gelen musterilerine hizmet vericekler biz essegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bu hafta 3. oluyor yanlız salı cumartesi pazar hep 8k-12k ping[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yok abi ilk firsatta cikiyorum kablonetten olmayacak boyle..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Precursors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Sorun sadece kablo bağlantıda değil, arkadaşımda 512 ADSL var (anadolu yakası) onun da pingi 7-12k arası değişiyor. Bende kablo var bende de durum aynı allah telekomun belasını versin. bazı ülkelerde IT için ayrı bakanlıklar var, bizde internet bağlantısı hobi/oyun olarak görülüyor. Türkiye'de asla bir google veya bir amazon.com açılamaz ne yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 heh simdi duzelmeye basladi biraz.. sen butun pazar eglencesinin icine et, gece 11'de duzelt.. telekom, sana ne desem az ya.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Elufulec, 12 Aralık 2004 20:58 tarihinde demiş ki: yok abi ilk firsatta cikiyorum kablonetten olmayacak boyle.. Valla ilk fırsatta Türkiyeden çıkmayı düşünür oldum. ADSL de böyle kablo da böyle.. İnsan desen insanımız kötü durumda.. :([signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Aferin sana Pirvan. Bazı şeyleri düzeltmek için uğraşmak yerine KAÇ... Herşeyi önüne hazır, düzgün bekle ve hiçbirşey yapma... Önüne herşey güzel gelmiyorsa ve fırsatın da varsa, KAÇ... Aferin...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Düşünür oldum dedim eh 20 senedir imkanım olmasına rağmen hiç düşünmedim gerçekten ama düşünür oldum.. Ha düşünürüm yine de gitmem kendimi tanıyorsam.. Bu kadar olay yapmanın sebebini kavrayamadım neyse..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Son günlerde zora gelen "gidecem bu ülkeden" diyip, bu ülkede yaşadığı yılları, kaçıp gitmek için aldığı eğitimi, yediğini/içtiğini, özgürlüğü için dökülen kanları hiçe sayıp, bağını koparıp "gidecem, yemişim bu ülkeyi" diyor. Gerek forumda, gerek birebir görüştüğüm mekanlarda böyle diyen herkesin tepesine çöküyorum, çökmeye devam edicem. Senle ilgili kişisel birşey değil bu...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ülkeden kaçarken bide enodan kaçmak gerekecek anlaşıldı *!siper alır * :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Hımmm, peki hadi diğer zorlukları bir kenara bırakalım da şu adsl/kablo hakkındaki sorunla başedebilmek için tavsiyelerin var mı? Yani ne şekilde bir uğraş verilebilir? Yetkilileri aramak çözüm olur mu? Ya da Ankara'ya yürümek :) Tamam bi sorunla karşılaşıldığında "aaah gidiyorum be bu ülkeden demek" kolay ama adsl ya da kablo ile uğraşmak da kolay değil ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 İşte insanları tanımadan yorum yapmak budur arkadaşlar. Ben ideal dediğiniz o şeyle ilgili çok uğraştım. Birçok çalışmaya katıldım ama hepsinin nafile olduğu gibi bir fikir cereyan etti şu sıralar içimde.. Zaten bir mutsuzluk ve umutsuzluk durumum var bu da sıkılmamdan kaynaklanıyor bunun sebeplerini oturup 4 saat anlatmıcam.. Uzun saçlı olduğum için saldırıya uğradım dün, ayırdılar direk de birini tutup yere vurdum güzel.. Ben bu ülkeden gitmem ama zor yaşayacağım gibi görünüyor.. Neyse düzeltmek en güzel çözüm ama o imkan elinize hiç geçemiyor ve sadece içiniz içinizi kemiriyor gördükçe o haksızlığı,saçmalığı.. Aynı olay TürkTelekom dada kendini gösteriyor işte vurdumduymaz şekilde hala kullanıcı alıyorlar. 5.5terrabit çıkışımız var.. Finlandiya da bir üni. nin çıkışı 1 terrabit. Abd de kaliforniya üni. çıkışı 1.5 terrabit. Yani adamlar 1000 öğrenciyle 1.5 kullanıyor, biz ülkece 5.5 kullanıp hala üye alma çabasına giriyoruz..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Pirvan, 13 Aralık 2004 02:37 tarihinde demiş ki: İşte insanları tanımadan yorum yapmak budur arkadaşlar. Ben ideal dediğiniz o şeyle ilgili çok uğraştım. Birçok çalışmaya katıldım ama hepsinin nafile olduğu gibi bir fikir cereyan etti şu sıralar içimde.. Zaten bir mutsuzluk ve umutsuzluk durumum var bu da sıkılmamdan kaynaklanıyor bunun sebeplerini oturup 4 saat anlatmıcam.. Uzun saçlı olduğum için saldırıya uğradım dün, ayırdılar direk de birini tutup yere vurdum güzel.. Ben bu ülkeden gitmem ama zor yaşayacağım gibi görünüyor.. Neyse düzeltmek en güzel çözüm ama o imkan elinize hiç geçemiyor ve sadece içiniz içinizi kemiriyor gördükçe o haksızlığı,saçmalığı.. Aynı olay TürkTelekom dada kendini gösteriyor işte vurdumduymaz şekilde hala kullanıcı alıyorlar. 5.5terrabit çıkışımız var.. Finlandiya da bir üni. nin çıkışı 1 terrabit. Abd de kaliforniya üni. çıkışı 1.5 terrabit. Yani adamlar 1000 öğrenciyle 1.5 kullanıyor, biz ülkece 5.5 kullanıp hala üye alma çabasına giriyoruz.. hicbi yere kipirdama. kal oldugun yerde. ben amerikadayim noluyo? uni. firewall s.cti baalantimin icine. 30 dakikada bir discon. hadi 30 dakika duzgun oynasam neyse, 5 dakikada bi ping 3k'ya firliyo. yurtdisina cikmak sorun diil, talihsizseniz, gider orda da buluyo sizi. bi de ustune ondan sonra gurbet hasreti, aaaaaaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhh![signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 evt millet uyanmaya başladı pingde yavaş yavaş artıyor 700 pingim vardı şimdi yine 2.5k ya dayandık çok hızlı bir yükseliş var saat 10 da 12k ping i görürüz yine.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar