Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US oyuncuları Ping normal mi?

revhas

Öne çıkan mesajlar

Sorun sadece kablo bağlantıda değil, arkadaşımda 512 ADSL var (anadolu yakası) onun da pingi 7-12k arası değişiyor. Bende kablo var bende de durum aynı
allah telekomun belasını versin. bazı ülkelerde IT için ayrı bakanlıklar var, bizde internet bağlantısı hobi/oyun olarak görülüyor. Türkiye'de asla bir google veya bir amazon.com açılamaz ne yazık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elufulec, 12 Aralık 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
yok abi ilk firsatta cikiyorum kablonetten olmayacak boyle..

Valla ilk fırsatta Türkiyeden çıkmayı düşünür oldum. ADSL de böyle kablo da böyle.. İnsan desen insanımız kötü durumda..
:([signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı...
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünür oldum dedim eh 20 senedir imkanım olmasına rağmen hiç düşünmedim gerçekten ama düşünür oldum..
Ha düşünürüm yine de gitmem kendimi tanıyorsam..
Bu kadar olay yapmanın sebebini kavrayamadım neyse..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

Son günlerde zora gelen "gidecem bu ülkeden" diyip, bu ülkede yaşadığı yılları, kaçıp gitmek için aldığı eğitimi, yediğini/içtiğini, özgürlüğü için dökülen kanları hiçe sayıp, bağını koparıp "gidecem, yemişim bu ülkeyi" diyor.

Gerek forumda, gerek birebir görüştüğüm mekanlarda böyle diyen herkesin tepesine çöküyorum, çökmeye devam edicem. Senle ilgili kişisel birşey değil bu...[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Hımmm, peki hadi diğer zorlukları bir kenara bırakalım da şu adsl/kablo hakkındaki sorunla başedebilmek için tavsiyelerin var mı?

Yani ne şekilde bir uğraş verilebilir? Yetkilileri aramak çözüm olur mu?

Ya da Ankara'ya yürümek :)

Tamam bi sorunla karşılaşıldığında "aaah gidiyorum be bu ülkeden demek" kolay ama adsl ya da kablo ile uğraşmak da kolay değil ya!
Sosyal ağlarda paylaş

İşte insanları tanımadan yorum yapmak budur arkadaşlar. Ben ideal dediğiniz o şeyle ilgili çok uğraştım. Birçok çalışmaya katıldım ama hepsinin nafile olduğu gibi bir fikir cereyan etti şu sıralar içimde.. Zaten bir mutsuzluk ve umutsuzluk durumum var bu da sıkılmamdan kaynaklanıyor bunun sebeplerini oturup 4 saat anlatmıcam..
Uzun saçlı olduğum için saldırıya uğradım dün, ayırdılar direk de birini tutup yere vurdum güzel..
Ben bu ülkeden gitmem ama zor yaşayacağım gibi görünüyor.. Neyse düzeltmek en güzel çözüm ama o imkan elinize hiç geçemiyor ve sadece içiniz içinizi kemiriyor gördükçe o haksızlığı,saçmalığı..
Aynı olay TürkTelekom dada kendini gösteriyor işte vurdumduymaz şekilde hala kullanıcı alıyorlar. 5.5terrabit çıkışımız var.. Finlandiya da bir üni. nin çıkışı 1 terrabit. Abd de kaliforniya üni. çıkışı 1.5 terrabit. Yani adamlar 1000 öğrenciyle 1.5 kullanıyor, biz ülkece 5.5 kullanıp hala üye alma çabasına giriyoruz..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 13 Aralık 2004 02:37 tarihinde demiş ki:
İşte insanları tanımadan yorum yapmak budur arkadaşlar. Ben ideal dediğiniz o şeyle ilgili çok uğraştım. Birçok çalışmaya katıldım ama hepsinin nafile olduğu gibi bir fikir cereyan etti şu sıralar içimde.. Zaten bir mutsuzluk ve umutsuzluk durumum var bu da sıkılmamdan kaynaklanıyor bunun sebeplerini oturup 4 saat anlatmıcam..
Uzun saçlı olduğum için saldırıya uğradım dün, ayırdılar direk de birini tutup yere vurdum güzel..
Ben bu ülkeden gitmem ama zor yaşayacağım gibi görünüyor.. Neyse düzeltmek en güzel çözüm ama o imkan elinize hiç geçemiyor ve sadece içiniz içinizi kemiriyor gördükçe o haksızlığı,saçmalığı..
Aynı olay TürkTelekom dada kendini gösteriyor işte vurdumduymaz şekilde hala kullanıcı alıyorlar. 5.5terrabit çıkışımız var.. Finlandiya da bir üni. nin çıkışı 1 terrabit. Abd de kaliforniya üni. çıkışı 1.5 terrabit. Yani adamlar 1000 öğrenciyle 1.5 kullanıyor, biz ülkece 5.5 kullanıp hala üye alma çabasına giriyoruz..

hicbi yere kipirdama. kal oldugun yerde. ben amerikadayim noluyo? uni. firewall s.cti baalantimin icine. 30 dakikada bir discon. hadi 30 dakika duzgun oynasam neyse, 5 dakikada bi ping 3k'ya firliyo.
yurtdisina cikmak sorun diil, talihsizseniz, gider orda da buluyo sizi. bi de ustune ondan sonra gurbet hasreti, aaaaaaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhh![signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

evt millet uyanmaya başladı pingde yavaş yavaş artıyor 700 pingim vardı şimdi yine 2.5k ya dayandık çok hızlı bir yükseliş var saat 10 da 12k ping i görürüz yine.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...