Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archaedas(bol resimli)

Peka

Öne çıkan mesajlar

normalde basit bir elite quest sanarak toparlandık gidiyorduk
girdik instance e kasa kasa gdiyoruz arada minibosslari falan kesip drop aldikça "obaa item süper" diyip seviniyoruz
sonradan bi baktikki , insantance'in sonu yok ..
gittikçe gidiyosun içerde gelen questler falan var vesaire
megerse main quest kopukmuş , zaten kopukta bir necklace ödülü var .neyse ben konuşmayim buyrun ss ler :)

şurda ilk boss , bir adet giant teyze , bunun questini yapicaktik biz , içinde olduğu odayı explore etmemiz gerekiyordu , ordaki evlerden birinin üstüne staff i yerleştiriyorsun falan kapiyi açmak için , diablo 2 hesabi =) ama çok hoş

içerden bize sinirle gelen teyze ;

biraz daha ilerledik gene moblarla cebelleşe öle dirile
sonra bi odaya girdik ortada altar tiklayip karşı kapıyı açmamız gerekiyor amma velakin yan taraftaki heykeller çok kötü bakıyor :P

burda heykellerin bizimle tanıştıktan sonraki hali

biraz daha ilerleyince 2 tane daha heykel çıktı yanımıza
direk onlarida toz topak edip bir kapı daha açtı ve asıl odaya geldik , gelmez olaydık , karşımızda bir yarma , asıl oğlan Archaedas (ve yalakaları(heykeller)) ;

amca hpsi azaldıkça kahveden adam çağırırgibi canlandırıveriyor heykelleri
zaten lvl500 mob , şansa ability falan vurursa dmg veriyoruz
1200 armora normal 300 critical 700 vuruyor ,
bide yanında 12 tane elite 80 tane normal mob olunca
imkansız gibi birşey

ama healerimiz çok iyiydi , ölüp kalktı bizi diriltti healledi falandi filandi ama lvllarimiz yetmedi , 3-4 gün sonra gidip aklını almayı düşünüyoruz ,şimdilik böyle sona erdi :/
[signature][hline]çuuuu çuuuu
çaga çaga çaga çaga
çuuu çuuuu

Sosyal ağlarda paylaş

Ya bisi soracam cok merak ettim. Su alttaki barin haricinde bi yukari ikonlari nasil diziyorsunuz? Yardim ederseniz cok sevinirim..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 12 Aralık 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
Ya bisi soracam cok merak ettim. Su alttaki barin haricinde bi yukari ikonlari nasil diziyorsunuz? Yardim ederseniz cok sevinirim..

uimod onlar internetten indirebilirsin http://x.fgclan.com/pn/html/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=6

burda çoğu var baalın kullandığı bottom bar...[signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
www.rotten.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...