Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Eski kasa 40 GB'lık PS3'ümü satıyorum hazır GTA V çıktı oynamak isteyen almak isteyen çıkar diye bi yokliyim dedim. Ayrıca PS Vita kullandığım için PSN üyeliğim var ve düzgün bi arkadaş PS3'de istediği gibi yararlanabilir üyelikten. Yanında verilikler: 1 Dualshock 3 controller 1 Sixaxis controller Orjinal headset FIFA 11 Sacred 2 Demon's Souls Marvel vs Capcom 3 Borderlands Battlefield: Bad Company 2 Aktif PSN Oyunları (PSN Plus'dan gelen ve benim Vita için aldığım cross-buy'lı oyunlar karışık): Assasin's Creed III The Jak and Daxter Trilogy Need for Speed Most Wanted Mafia II Spec Ops: The Line When Vikings Attack Hotline Miami Guacamelee! MALICIOUS Catherine Demon's Souls ICO Classic HD Shadow of Colossus HD Little Big Planet Karting XCOM: Enemy Unknown Uncharted 3: Drake's Deception PAYDAY The Heist Saints Row: The Third Battlefield 3 Sound Shapes Ratchet & Clank: QForce WipEout HD Dead Nation Fiyat olarak 350-400 arası bişey düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 anelor sana cd rom vermiştim değilmi karıştırmıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yep verdindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Pazarlik payi varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 fiyat güzel, oyunlar güzel, psn +'ı sömürmüş resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 konusu varken bi sey sorucam. ps plus hesabı alınca, gecen ay free olup da yuklemedigin bi oyunu bu ay yukleme sansın oluyor mu yine ucretsiz olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 spompas said: anelor sana cd rom vermiştim değilmi karıştırmıyorum? ben sana bak vaktinde büyük indirim yapmıştım hatırla, birazdan indirim istemek için ortam hazırlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 toggie said: konusu varken bi sey sorucam. ps plus hesabı alınca, gecen ay free olup da yuklemedigin bi oyunu bu ay yukleme sansın oluyor mu yine ucretsiz olarak? Olmuyor diye biliyorum :) Plus hesap ile indirilen oyunlar, psn plus üyeliğinizin devam ettiği ve internet bağlantınız olduğu sürece oynanabiliyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 e peki bi oyun indirdik. sonra sildik. tekrar yukleyebiliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 toggie said: e peki bi oyun indirdik. sonra sildik. tekrar yukleyebiliyoz mu? PS store'a girdiğimizde, Menunun sol altında satın alınan(indirilen) oyunlar bölümü var, burada satın aldığımız oyunlar listeleniyor, tekrardan indirebiliyoruz fakat bir sınırı var sanırım. Denemedim hiç ama 5kezden 2 keze düşürüldü diye birşey duydum. İndirmesek bile ürünleri satın aldığımızda, kampanyası bitse bile ileriki tarihlerde indirme şansımız oluyor böylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sleeep said: spompas said: anelor sana cd rom vermiştim değilmi karıştırmıyorum? ben sana bak vaktinde büyük indirim yapmıştım hatırla, birazdan indirim istemek için ortam hazırlıyor :D oha lan mevzu psn içindi ama sırf utancımdan vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 300 + tek dal malbus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 olm adama malbuş geğiyigeyiki yapamayın cd romlara 2 malbuş diye dalga gectim zorla vermişti adam yoksa para/malbuş falan istemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Saka yapmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 spompas said: olm adama malbuş geğiyigeyiki yapamayın cd romlara 2 malbuş diye dalga gectim zorla vermişti adam yoksa para/malbuş falan istemiyordum ahah abi güzelliğe güzellik olarak düşün sen onu :) alet burdan tanıdık düzgün bi insana gitsin istiyorum pazarlıkta yaparız benim kredi kartım falan kayıtlı o ekantıma güvenebileceğim bi adam olursa ben psn+'ı ps3 için istediği gibi kullanabilir. şubata kadar parası ödendi zaten sonrasında da devam ettireceğim eğer ettiremezsem kendisiyle konuşur ederiz kesinlikle madur etmem en kötü sattığım fiyattan geri alırım aleti kendisinden. eğer yok ben psn+ kullanmicam diyorsanız düz 300 e veririm aleti. onun haricinde bu şekliyle gönlümdeki rakam 350-400 ve istediğim parayı hak etmesi için böyle bi olaya giriştim aleti üniversiteye girdiğim sene almıştım 5 yıllık falan ediyor yani. ankaradayım bu arada ankarada elden yaparız ticareti elden olması öncelikli tercihim kesinlikle alıcak kişi gelsin görsün baksın controllerları her bişeyi alsın eline incelesin tek tek sonradan yok burası böyle şurası şöyle demesin ikimizde üzülmeyelim zaten ayın 30'unda ülkeyi terk ediyorum ilgilenemem falan gönüller rahat olsun gözüm arkada kalmasın stres olmasın istiyorum. durum bu dediğim gibi genede pazarlık yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 abi ben çok cahil bir adamım, psn+ ne işe yarıyor? psn+ sız alırsak o yazdığın oyunları oynayamıyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 psn+ premium üyelik bir nevi her ay belirli oyunlar bedavadan arşivine ekleniyor üyeliğin devam ettiği sürece bu eklenen oyunları istediğin gibi kullanabiliyorsun eğer üyelik giderse oyunlarda kitleniyor. ekim ayında dragon's dogma gelicek mesela stand alone expansion'lı türkiyede kalcak olsaydım kesin onun için tutar oynar öyle satardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 kimseye kredi kartini ekledigin hesabini verme manyakmisin? dayi ogluna bile vermiceksin bolye seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sil hesap bılgılerını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Mesaj attım bir cevap alabilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Almayı düşünüyorum müsait olduğunda bir pm falan atarsın maildır telefondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Ben anlaştım arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 knox said: kimseye kredi kartini ekledigin hesabini verme manyakmisin? dayi ogluna bile vermiceksin bolye seyleri kart bilgilerini silip verse accountu alan öğrenebiliyor mu başka bir şekilde ? alan kişi kendi kartıyla plus devam ettirmedikçe tabi bir olayı yok o kadar beleş oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 evet oyle yapabilir ama sorun ayni hesaba vita'da ekli. vita'da ki hesabi degistirmesi gerekiyor, oda pek isine gelmiyor demek ki boyle bisi ariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sattım gitti bugün hayırlı olsun alan arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar