Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PS3 Paticiğe özel PSN üyelikli

Anelor

Öne çıkan mesajlar

Eski kasa 40 GB'lık PS3'ümü satıyorum hazır GTA V çıktı oynamak isteyen almak isteyen çıkar diye bi yokliyim dedim.

Ayrıca PS Vita kullandığım için PSN üyeliğim var ve düzgün bi arkadaş PS3'de istediği gibi yararlanabilir üyelikten.

Yanında verilikler:
1 Dualshock 3 controller
1 Sixaxis controller
Orjinal headset
FIFA 11
Sacred 2
Demon's Souls
Marvel vs Capcom 3
Borderlands
Battlefield: Bad Company 2

Aktif PSN Oyunları (PSN Plus'dan gelen ve benim Vita için aldığım cross-buy'lı oyunlar karışık):
Assasin's Creed III
The Jak and Daxter Trilogy
Need for Speed Most Wanted
Mafia II
Spec Ops: The Line
When Vikings Attack
Hotline Miami
Guacamelee!
MALICIOUS
Catherine
Demon's Souls
ICO Classic HD
Shadow of Colossus HD
Little Big Planet Karting
XCOM: Enemy Unknown
Uncharted 3: Drake's Deception
PAYDAY The Heist
Saints Row: The Third
Battlefield 3
Sound Shapes
Ratchet & Clank: QForce
WipEout HD
Dead Nation

Fiyat olarak 350-400 arası bişey düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

konusu varken bi sey sorucam. ps plus hesabı alınca, gecen ay free olup da yuklemedigin bi oyunu bu ay yukleme sansın oluyor mu yine ucretsiz olarak?

Olmuyor diye biliyorum :) Plus hesap ile indirilen oyunlar, psn plus üyeliğinizin devam ettiği ve internet bağlantınız olduğu sürece oynanabiliyor ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

e peki bi oyun indirdik. sonra sildik. tekrar yukleyebiliyoz mu?

PS store'a girdiğimizde, Menunun sol altında satın alınan(indirilen) oyunlar bölümü var, burada satın aldığımız oyunlar listeleniyor, tekrardan indirebiliyoruz fakat bir sınırı var sanırım. Denemedim hiç ama 5kezden 2 keze düşürüldü diye birşey duydum.

İndirmesek bile ürünleri satın aldığımızda, kampanyası bitse bile ileriki tarihlerde indirme şansımız oluyor böylelikle.
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

olm adama malbuş geğiyigeyiki yapamayın
cd romlara 2 malbuş diye dalga gectim zorla vermişti adam yoksa para/malbuş falan istemiyordum

ahah abi güzelliğe güzellik olarak düşün sen onu :)

alet burdan tanıdık düzgün bi insana gitsin istiyorum pazarlıkta yaparız benim kredi kartım falan kayıtlı o ekantıma güvenebileceğim bi adam olursa ben psn+'ı ps3 için istediği gibi kullanabilir. şubata kadar parası ödendi zaten sonrasında da devam ettireceğim eğer ettiremezsem kendisiyle konuşur ederiz kesinlikle madur etmem en kötü sattığım fiyattan geri alırım aleti kendisinden.

eğer yok ben psn+ kullanmicam diyorsanız düz 300 e veririm aleti. onun haricinde bu şekliyle gönlümdeki rakam 350-400 ve istediğim parayı hak etmesi için böyle bi olaya giriştim aleti üniversiteye girdiğim sene almıştım 5 yıllık falan ediyor yani.

ankaradayım bu arada ankarada elden yaparız ticareti elden olması öncelikli tercihim kesinlikle alıcak kişi gelsin görsün baksın controllerları her bişeyi alsın eline incelesin tek tek sonradan yok burası böyle şurası şöyle demesin ikimizde üzülmeyelim zaten ayın 30'unda ülkeyi terk ediyorum ilgilenemem falan gönüller rahat olsun gözüm arkada kalmasın stres olmasın istiyorum.

durum bu dediğim gibi genede pazarlık yaparız.
Sosyal ağlarda paylaş

psn+ premium üyelik bir nevi her ay belirli oyunlar bedavadan arşivine ekleniyor üyeliğin devam ettiği sürece bu eklenen oyunları istediğin gibi kullanabiliyorsun eğer üyelik giderse oyunlarda kitleniyor.

ekim ayında dragon's dogma gelicek mesela stand alone expansion'lı türkiyede kalcak olsaydım kesin onun için tutar oynar öyle satardım.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

kimseye kredi kartini ekledigin hesabini verme manyakmisin?

dayi ogluna bile vermiceksin bolye seyleri

kart bilgilerini silip verse accountu alan öğrenebiliyor mu başka bir şekilde ?

alan kişi kendi kartıyla plus devam ettirmedikçe tabi bir olayı yok o kadar beleş oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...