k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 geçmiş olsun, sakal bıyık varsa gg. muhabbet ede ede geçer artık ameliyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 gider bi yerde traş olurumda duş almam lazım. akrabaların evinede gitmek istemiyorum. çok sıkışırsam yakınlarda annemin halası var. ona gider duşa girerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Abi twitterda aski su geldi falan diye yazıp duruyor, şimdi evde değilim bilmiyorum gerçi de, gelmiş olma ihtimali var vanayı falan kapatmış olmasın apartman görevlisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 geldi bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Akşam 5e kadar kesikmiş İst Kartalda, yoldan geldim duş alamıyom, wcde su yok bu nedir yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Tatar, yanlış konu. Istanbul Su Kesintileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar