blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 valla insanlar çok kolaya alıştı,dilediğini dilediği anda almak istiyor.ayağını yorganına göre uzatıcan,taksit dediğin şey kolaylık değil ki.taksiti yarın ödeyebilecek gücün olduğunu nereden biliyorsun?adam 1000 tl lik taksit yapmış toplamda , lan yarın işsiz kaldın napacan? her maaşta at kenara 250 tl, sonra git vur masaya al. sonunda ölüm yoksa geri kalan tüm ihtiyaçlar bekleyebilir valla. i think so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 valla o kadar parayı toparladın mı insanın bir kere de çat diye masaya vurasıda gelmez. ben mesela biriktirmiştim bir miktar notebook için sonra aynı miktardaki notebook'u kk taksitle aldım. şimdi taksitler bitti o para hala cebimde. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bankaya falan atsaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar