Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 fede said: çünkü Türkiye'nin etrafında ve içinde Japonya da olmayan hilekar kalleş ve tamamıyle Türk ırkına düşman bir sürü topluluk vardır yağmur oğlum! bugün tam bir buçuk yaşındasın. vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. öğütlerimi tut, iyi bir türk ol. komunizm bize düşman bir meslektir. bunu iyi belle. yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. ruslar, çinliler, acemler, yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransızlar, araplar, sırplar, hırvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni düşmanlarımızdır. japonlar, afganlılar ve amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır. ermeniler, kürtler, çerkezler, abazalar, boşnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gürcüler, çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır. bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. tanrı yardımcın olsun! sddsfsdfsf
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 fedenin cevabını görmemişim ben. 8 yıl olmuş yahu yazalı oha ya nasıl bir zaman geçmesidir. Bu arada abi orduyu kapatırsan Türkiye Japonya olur demedim ben. Bizden hiçbir şekilde bir halt olmaz ordu var ya da yok.
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Yolsuzluk yaptığı için veya başarısız olduğu için görevi bırakan vs vs vs özelliğe sahip adamlar kalkınmazsa ayıp zaten.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 küçük olunca kaldırması kolay olmuştur
Öne çıkan mesajlar