Lithran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Özgürlük kısıtlaması Ülkemizde zaten olmayan özgürlük kavramını,youtube sayesinde iyice bitmiş hissediyoruz.Kişilerin yüklediği videolara cevap yazamıyarak,zaten türkiyede biten özgürlüğü iyice tadıyoruz.Burada yoruma açık olunsa birşey yazsak zaten hükümet hapse atıyor .Biz onuda göze alarak birşey yazmak istiyoruz ama youtube kuralları bizi kısıtlıyor.Ve kişiler videoyu yoruma kapatınca özgürlüğümüzü kullanamıyoruz cevap bile yazamıyoruz.Şimdi ben you tube canın cehenneme diyip günde 1000000 vide çekip yollasam yoruma kapatsam hoş olurmu .Ülkemizde özgürlük bitti dünyadada özgürlüğümüzü siz bitirmeyin bütün videolar yoruma açık olsun en azından insanlar sanal alemde özgürce konuşabilsin. 50 yaşında adamım bak kardeşim susuyorum ,bak bunu alın burdan
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 50 yaşında adam olup hem ipne hem bonzi almak sağlam achivement hocam gratz
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sünnet yotup Neyse işte yatıyorum saygılar geceniz oktarlı olsun ha ha ha
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Zahar Yüce kadro italya fransa brezilya yüksek mason zartları namaz kılıyor ,şüphesiz bunlardan ibret alasanız diye size yolladık zırtladım zaaa
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi asıl merak ettiğim bu adamlar kim yane türk mü yoksa sultanametten tursistleri toplayıp geldiler mi
Öne çıkan mesajlar