Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scirocco 1.4 160HP DSG Şanzıman

maivresnon

Öne çıkan mesajlar

Belki yeri burası değil 2.el ama oraya araba için bakan biri oldugunu sanmadıgım için buraya açıyım dedim başlığı.Daha yeni aldıgım ve beğenerek kullandıgım aracımı satıyorum arkadaşlar.İlan aşağıda ciddi alıcılar için telefon numaramı özelden verebilirim çünkü ilanda araç galeriden gözüküyor aile dostumuz oldugu için orası üzerinden koyduk araç şahsımındır :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-18.000-kmde-servis-bakimli-cok-temiz-scirocco-1.4-tsi-137302249/detay/

Full+Rline Jant+Krom egzos
Sosyal ağlarda paylaş

Aleykum selam

ya aslında benim hiç bir sorunum yok çokta memnunum üniversiteye gidip geliyorum zaten 16k kmde almıstım 2k km yaptım altı üstü ama bizimkiler tutturdu dizel bmw alalım diye 3 kasa bende iyi dedim bide makyaj muhabbetleri falan duyuyorum piyasada cok 2013 e baktım aynı bir fark yok ama 2014 te gelicek sanırım.Alalı 3 ay falan oldu bmw ye dönmeyi planlıyorum makyaj ne zaman gelirse gene geçicem sci ye acıkcası :) pazarlık payı falan yok zaten 66 ya olursa olur olmazsa kullanırım karına satıyorum yani :)
Hep şöyle derler ilanlarda emsallerine göre artıları çoktur falan diye hepte gülerdim böyle yazanlara ama gerçekten sciroccoyu bilenler farkı anlarlar emsallerinden farklı birazcık :))
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...