Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Selamlar, Razer Naga gaming maus arıyorum. Kablolu olacak, üstünde şekil mekil olmasına gerek yok, en ucuzu neyse ondan arıyorum. Bu cihazı uygun fiyata Türkiyeye getirip satan varsa benimle irtibata geçsin lütfen. Ama internetteki herhangi bir satış sitesiyle aynı fiyatı veya 3 lira ucuzunu söylerseniz rencide ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Razer Naga mavi olanından + razer goliathus small mouse pad 100 $'a getirtirim sana. 1 sene de garanti. Bide, rencide etme nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Bir de 2012 editionu var yeşil olan 5600 dpi yine. 3 tane değiştirilebilen yan paneli var, yiene yanında makro tuşları olan model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 2012 edition dediginizin resmi varmi acaba? Birde onun fiyati ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Aynı fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 200tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Vay rot donanimda mı satıyorsun , hex ne kadara getiriyorsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 =)) Tabii ki getirtiyorum. Naga Hex LoL edition, red Edition ve Green edition var. Hepsi 260ar TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar