Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-mail Client Önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar

Yılda ortalama gelen maillerin büyüklüğü 10+ GB gibi , kendi domainimizi kullanıyoruz. Bluehost'tan sınırsız hosting var , mailleri ordan açıp , gmail'lere yönlendiriyordum.

Gmail'in arama tarama labellama vs olayları çok iyi olduğu için.

Gmail'den kopmak istiyorum biraz. Hangi online/windows mail istemcilerini kullanabilrim ?

En önemli özellik , gelen pdf,word vs attachmentların içeriğini de tak diye taratabilmem ,sadece başlıklarını vs değil.

Gmail'i bu yüzden kullanıyorum açıkçası.
Mesaj tarihi:
Evet , o da aramıyor PDF içeriğini. Office365 denen zımbırtıyı denedim şimdi , bazılarını buldu bazılarını bulamadı eklerin. Neye göre buldu bulmadı anlamadım :)

Outlook'un windows versiyonunu deniyeyim diyorum , Microsoft kredi kartı ver falan yaptı kapadım. Gerçi Gmail'den Microsoft'a geçince privacy açısından hiçbir şey değişmez o da var :)

Ama en azından web tabanlı yerine windows/linux tabanlı bir client olsun diyorum.
Mesaj tarihi:
PDF ismi çok uzun olduğu için ebliyor olabilir mi acaba ? Indexleme olduğunu sanmıyorum , toplamda 2 mail var zaten , yeni attım denemek için :)

Şimdi 4 pdf i birden attachleyip tek mail attım , yine bir tek o pdf teki yazılanı bulmuyor. Gmail affetmiyor tabi buluyor.

Bu arada Gmail normalde bunları bulmuyor , Google Drive'da bir klasöre atıyorum gelen pdf leri , sonra gmail search'ten yazınca buluyor . Not olarak düşeyim. Yani mail client'ının yanı sıra , Dropbox'umsu birşey de çözer işimi , içine attığım pdfleri tarayabilecek

Edit : Artık direkt de buluyormuş galiba ya , Drive dışında da Inbox içinde de buluyor
Mesaj tarihi:
Gmail , ekteki dosyaları direkt text olarak tarayıp bulmanın dışında , scan ettiğimiz dosyaları da texte oto çevirip bulmaya başlamış. Yok artık ali sami be Google ! Google'un kölesi olucaz :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni bir konu açmayayım,

yeni iş yerinde imap vs desteği yok diye exchange kullanmaya zorunlu kaldım. arayüzü vs tiksindiğim bir program...

opera mail de desteklemiyormuş.. postbox un da yok desteği :/

piyasada var mı düzgün, sorunsuz exchange ile iletişime geçebilen bir yazılım?

ücretli de olabilir?

ek: thunderbird dışında.
  • Yeni Oluştur...