kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Merhaba arkadaşlar Yılda ortalama gelen maillerin büyüklüğü 10+ GB gibi , kendi domainimizi kullanıyoruz. Bluehost'tan sınırsız hosting var , mailleri ordan açıp , gmail'lere yönlendiriyordum. Gmail'in arama tarama labellama vs olayları çok iyi olduğu için. Gmail'den kopmak istiyorum biraz. Hangi online/windows mail istemcilerini kullanabilrim ? En önemli özellik , gelen pdf,word vs attachmentların içeriğini de tak diye taratabilmem ,sadece başlıklarını vs değil. Gmail'i bu yüzden kullanıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 emclient a bi goz atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Kuruyorum şimdi bakalım attachment ları napacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Daha mail ekini başlığından bulamıyor la bu , geçiniz. Yine Gmail'e kalmıyalım ya , bütün bilgieri ispiyonluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Thunderbird denemişsindir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Evet , o da aramıyor PDF içeriğini. Office365 denen zımbırtıyı denedim şimdi , bazılarını buldu bazılarını bulamadı eklerin. Neye göre buldu bulmadı anlamadım :) Outlook'un windows versiyonunu deniyeyim diyorum , Microsoft kredi kartı ver falan yaptı kapadım. Gerçi Gmail'den Microsoft'a geçince privacy açısından hiçbir şey değişmez o da var :) Ama en azından web tabanlı yerine windows/linux tabanlı bir client olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Office365'i bilmiyorum ama belki indexleme bitmediği için hepsini bulamamış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 PDF ismi çok uzun olduğu için ebliyor olabilir mi acaba ? Indexleme olduğunu sanmıyorum , toplamda 2 mail var zaten , yeni attım denemek için :) Şimdi 4 pdf i birden attachleyip tek mail attım , yine bir tek o pdf teki yazılanı bulmuyor. Gmail affetmiyor tabi buluyor. Bu arada Gmail normalde bunları bulmuyor , Google Drive'da bir klasöre atıyorum gelen pdf leri , sonra gmail search'ten yazınca buluyor . Not olarak düşeyim. Yani mail client'ının yanı sıra , Dropbox'umsu birşey de çözer işimi , içine attığım pdfleri tarayabilecek Edit : Artık direkt de buluyormuş galiba ya , Drive dışında da Inbox içinde de buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Gmail , ekteki dosyaları direkt text olarak tarayıp bulmanın dışında , scan ettiğimiz dosyaları da texte oto çevirip bulmaya başlamış. Yok artık ali sami be Google ! Google'un kölesi olucaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yeni bir konu açmayayım, yeni iş yerinde imap vs desteği yok diye exchange kullanmaya zorunlu kaldım. arayüzü vs tiksindiğim bir program... opera mail de desteklemiyormuş.. postbox un da yok desteği :/ piyasada var mı düzgün, sorunsuz exchange ile iletişime geçebilen bir yazılım? ücretli de olabilir? ek: thunderbird dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Outlook direk iş yeri ve Exchange denince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 malesef outlook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar