Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GS-FB macına gidecekler

uzumlukek

Öne çıkan mesajlar

ben gidicem.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

geseliler gidiyorda biz niye gidemeyelim.maça sadece toplu halde gidilmiyicek.kendi imkanlarınla gidebilirsin.tabi kendi imkanınla tek başına üstüne fb forması giyip alisamiyene gidemezsin :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar kapalı üst alabılen war mı????
migros biletixte sabahladık 1. sıradaydık kuyrukta herif kapalı ust cuma çıkcak dedi olur ole şey fln yok elimde dedi sona tukendı fln dediler kapalı ust... bidaa kapalı ust alan war mı?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar paramıs yok ,ogrenci adamız;zaten ankaradan gelicez :)

migrosta sabahlicagına internette sabahlasaydın; sabah 8de kalktım baktım daha satı$ta degildi, 10da baktım degildi; yattım uyudum, saat 10.30da arkada$ kapıya dayandı "biletlerr satı$$taaa" diye; girdik pa$alar gibi aldık biletimisi yeni acık üstten :)
Sosyal ağlarda paylaş

abim sağolsun gsl ve gsu çevresinden bulmuş kapalıya..güzel oldu valla..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Maç yarın zaten fb alır ya.Ya arkadaşlar kusra bakmayın simdi tv de gösterilmeyecek diye biliyordum ben eğer gösterilecekse saat kaçta hangi kanalda bi söyleyinde bende izleyeyim :)[signature][hline]ZAFERLERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ
-----------------------------------------
Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...