roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Davetiyesi olan veya bana davetiye sağlayabilecek olan var mı? 500 dolar vermek istemiyorum, şirket de davetiye ayarlayamadı sağolsun. Lan Interpro'nun BTHaber'ine her hafta reklam veren şirkete nasıl davetiye gelmez ya? Ne cins adamlar. Neyse davetiye lazım. Çok mutlu edersiniz kardeşinizi. Tşk, kib, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Öğrenciler ücretsiz girebiliyormuş. Bilgi burada bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Godamanlarin birbirini pohpohlayacagi gereksiz ve ici bos bir zirve izlenimi verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Tamamen öyle bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 roketadam da godoman olmak istiyor. ondan bilet arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 öğrenci kartımı bulursam vereyim git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 godamanlarla networking qeyfi. beleş yiyecek içecek de üstüne kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 "roket adam" said: Öğrenciler ücretsiz girebiliyormuş. Bilgi burada bulunsun. nerde yazıyor bu? şimdi siteye baktım da online kayıtta öyle bir şey sormadı, ve direk altında fee kısmı var orda da öğrencilerle ilgili hiçbir madde yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Interpro'yu araman gerekiyor bunun için. Pazartesi ara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar