Madcat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Tanıyanlarınız olucaktır, Dagger bu akşam izmirde evleniyor. Tey tey tey.Oluşturduğu Pepelek Saplar Birliği'nin üzerinden 10 sene geçmiş ve adam şimdi evleniyor. Mutlu yastıklarla kocayın lan. Seviyoruz seni. http://forum.paticik.com/read.php?13,9628,9628#msg-9628 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ben devralıyorum artık o işi bunların hepsi planlı hareketlerdi ayrıca dagger arkadaşımıza ömür boyu mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 her sapın evlenmesi dilegiyle. Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Berkay şimdiki eşiyle ilk çıkmaya başladığında da yer yerinden oynamalıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Oha yalnız ne güzel zamanlardı ya Sap'ın açılımı ne ağbiii Sap and Proud ! Oradaki Sap'ın açılımı ne? Sap and Proud ? Ahaha 15 Şubat mıydı Saplar günü yanlış mı hatırlıyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Xaenin said: Berkay şimdiki eşiyle ilk çıkmaya başladığında da yer yerinden oynamalıydı bence. ahahah olm patiden tiplerle kız arkadasımla bulusmaya ayvalıga gittiğimde cıkmadı hatun kişiyle tanıstıgımda mı cıkacaktı eauhueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 olm dynada üyeymiş lan fedaykinde var hepsi evlenmiş olm bu adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Her sap hayatında bir kez evliliği tadacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 gerçek saplar hala sap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Saplik yasam tarzi, medeni durum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bakın mesela ben sap hayatıma geri döndüm, olmayınca olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ahahaah saplık baki kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ben de uyeymisim lan.. Vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 simdi hepiniz evlendiniz, ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ya hatta toplanmistik nevizade de bir bara gitmistik 10 kisi falan 15 subatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 davayı satanlar başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 RAMSESII olarak bende bu birliğe üyeyim arkadaşlar.Bana devredin başkanlığı.Beni iyi bilirsiniz. Gerçi bu son zamanlar duruldum, bi sakinleşme filan geldi.Eskisi gibi değilim.Elin kezbanından malından çekmek istemiyorum, koyverdim gitti o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar