Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Kasımpaşa - Fenerbahçe | 16.09.2013 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm,evire çevire yeneriz...derler ki,"şike"...
karşımızdaki takım mala bağlar,kaçırır,atamaz,cart diye atar yeneriz...derler ki,"bal"...
teşekkür ederiz.
Siz varsınız diye Fenerli olmanın anlamı daha da büyük.

Bu arada her zaman yazmaya fırsatım olmuyor futbola,buraya bu vesile ile sene sonu tahminimi yazayım: İlk 2de Beşiktaş ve Fener olur.Galatasaray çok geride kalır.Fener ve Beşiktaş'tan hangisi şampiyon olursa olsun kabulümdür. Biliç'in takımı bayağı iyi.Şu ana kadar oynadıkları topu oynarlarsa haftaya Galatasaray'ın da tozunu alırlar.

Let's box... ;)
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

olm,evire çevire yeneriz...derler ki,"şike"...
karşımızdaki takım mala bağlar,kaçırır,atamaz,cart diye atar yeneriz...derler ki,"bal"...
teşekkür ederiz.
Siz varsınız diye Fenerli olmanın anlamı daha da büyük.

Bu arada her zaman yazmaya fırsatım olmuyor futbola,buraya bu vesile ile sene sonu tahminimi yazayım: İlk 2de Beşiktaş ve Fener olur.Galatasaray çok geride kalır.Fener ve Beşiktaş'tan hangisi şampiyon olursa olsun kabulümdür. Biliç'in takımı bayağı iyi.Şu ana kadar oynadıkları topu oynarlarsa haftaya Galatasaray'ın da tozunu alırlar.

Let's box... ;)

Adam bi heycanla yazmista olmamis cnm ya .s.s
Daha 4 hafta olmus zorla mac almissin nedir bu heycan yine besiktasa lafim yok iyi top oynuyolarda fenerbahce icin cok erken. haftaya besiktas kaybeder lig eski haline döner daha cok erken bunlari konusmak icin.
Mesaj tarihi:
3. golde Ersun'a ilk sarılan Selçuk. Neden 10 yıldır takımda anlaşılıyor.

Volkan'da 2 golüde saçma sapan yemiş. Her zamanki gibi uzanamamış. Artık Mert'e devretmesi gerekiyor kaleyi. Hem milli takımda hemde önceki maçlarda aynı golden bir sürü yedi. Gelen gol.
Mesaj tarihi:
2 golüde dedim zaten. İkisinide kurtarabilirdi. Hep bu şekilde gol yiyor zaten. Resmen atlamıyor. Sadece kendini bırakıyor para alıyoruz bari bunu yapalım diyor heralde.
Mesaj tarihi:
Mert iyi durumdaydı son zamanlarda, seneye Kayserideki Ertuğrul da gelir sorun olmaz ama bu Volkanı napacaksın bunca milyonluk kontratlan sdf Semihi bile yollayamadık daha bunun Emresi Selçuğu Bekiri aahahah
  • Yeni Oluştur...