KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ahahahahahah. lan ne güzel oluyormuş başbakanın takımını böyle yenmek. ahahahahahah.
eski Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bu kadar defansif hataya gec bile yedi golü kasımpaşa.beter olsunlar uyuz oldum heriflerin defansına.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 "Tatar Ramazan" said: 7 kilo olm o 5 deil asd 7 kilo olan şey billur değil miydi ya sdf
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 neyse bu kadar bal ile fazla uzaklaşamazlar.. asdf
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 KuddusiMavra said: ahahahahahah. lan ne güzel oluyormuş başbakanın takımını böyle yenmek. ahahahahahah. Başbakanın takımı başbakanın takımını yendi.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Kupa peşin peşin Beşiktaşa verilsin ya 1 sezon daha kanser topu izlemeyelim, bu şikeci Aziz defolmadıkça futbol olmaz Fenerde
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yemin ediyorum azizin çıplak meme uçlarında piercingli görüntüleri var selçuk'un elinde
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 serjuhan said: KuddusiMavra said: ahahahahahah. lan ne güzel oluyormuş başbakanın takımını böyle yenmek. ahahahahahah. Başbakanın takımı başbakanın takımını yendi. öyle fenerli düşman başına.
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Theridone said: yemin ediyorum azizin çıplak meme uçlarında piercingli görüntüleri var selçuk'un elinde nasıl bir fantazi dünyan var ya? asdffasd
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Selçuk çıkmış 2 tane atmışız. Pas trafiği kendine gelmiştir kesin.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Makaryos said: nasıl bir fantazi dünyan var ya? asdffasd biraz karanlık. yatakta adeta vahşi bir pumaya dönüşüyorum
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 olm,evire çevire yeneriz...derler ki,"şike"... karşımızdaki takım mala bağlar,kaçırır,atamaz,cart diye atar yeneriz...derler ki,"bal"... teşekkür ederiz. Siz varsınız diye Fenerli olmanın anlamı daha da büyük. Bu arada her zaman yazmaya fırsatım olmuyor futbola,buraya bu vesile ile sene sonu tahminimi yazayım: İlk 2de Beşiktaş ve Fener olur.Galatasaray çok geride kalır.Fener ve Beşiktaş'tan hangisi şampiyon olursa olsun kabulümdür. Biliç'in takımı bayağı iyi.Şu ana kadar oynadıkları topu oynarlarsa haftaya Galatasaray'ın da tozunu alırlar. Let's box... ;)
interperez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 za. balımız procladı gene lan za.
apsingir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 KuddusiMavra said: olm,evire çevire yeneriz...derler ki,"şike"... karşımızdaki takım mala bağlar,kaçırır,atamaz,cart diye atar yeneriz...derler ki,"bal"... teşekkür ederiz. Siz varsınız diye Fenerli olmanın anlamı daha da büyük. Bu arada her zaman yazmaya fırsatım olmuyor futbola,buraya bu vesile ile sene sonu tahminimi yazayım: İlk 2de Beşiktaş ve Fener olur.Galatasaray çok geride kalır.Fener ve Beşiktaş'tan hangisi şampiyon olursa olsun kabulümdür. Biliç'in takımı bayağı iyi.Şu ana kadar oynadıkları topu oynarlarsa haftaya Galatasaray'ın da tozunu alırlar. Let's box... ;) Adam bi heycanla yazmista olmamis cnm ya .s.s Daha 4 hafta olmus zorla mac almissin nedir bu heycan yine besiktasa lafim yok iyi top oynuyolarda fenerbahce icin cok erken. haftaya besiktas kaybeder lig eski haline döner daha cok erken bunlari konusmak icin.
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 fenerbahçe maç kazanmış, bırak da sevinsinler çocuklar gibi doya doya
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 3. golde Ersun'a ilk sarılan Selçuk. Neden 10 yıldır takımda anlaşılıyor. Volkan'da 2 golüde saçma sapan yemiş. Her zamanki gibi uzanamamış. Artık Mert'e devretmesi gerekiyor kaleyi. Hem milli takımda hemde önceki maçlarda aynı golden bir sürü yedi. Gelen gol.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ilk golüde kurtarabilirdi sanki.zor bi köşeye gitmemiş
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 2 golüde dedim zaten. İkisinide kurtarabilirdi. Hep bu şekilde gol yiyor zaten. Resmen atlamıyor. Sadece kendini bırakıyor para alıyoruz bari bunu yapalım diyor heralde.
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 rıdvan abisinden öğremiş gol olur felsefesini sahaya yansıtıyor işte sdf bu şut gol olur diye bırakıyor atlamayı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mert iyi durumdaydı son zamanlarda, seneye Kayserideki Ertuğrul da gelir sorun olmaz ama bu Volkanı napacaksın bunca milyonluk kontratlan sdf Semihi bile yollayamadık daha bunun Emresi Selçuğu Bekiri aahahah
Öne çıkan mesajlar