miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Fenerbahçe balı tükendi galiba, adamlarda seken her TOP Kasımpaşalı adamın önüne düştü, bizde dağa taşa. Hakem berbat ama sonuca etkisi yok, kırmızı vermedi ama gol genede oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 GS de Hamit ne ise Volkan FB de o şuan. İsimden oynuyor. Yoksa refleksler kütük olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 benim anlamadığım selçukta olupta alper potukta yada sowda olmayan ne var da bu adam 11 de başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bu fener niye böyle lan üzülüyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Risk almayıp sürekli 5 metre yanına pas verince top kaybı olmuyor. TR de bu başarılı futbolcu demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi o pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ahaha o neydi lan öyle. alex olmayınca fener balı tersine döndü. bu arada caner çok iyi oynuyor. ama kesin patalyacak. bu maç mı olur öteki mi bilinmez. kırmızı kart falan görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Lig TV'de ileri üçlüde Selçuk görünüyor dizilişte. Yanlışlık vardır demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 maçı izlemiyorum ama kasımpaşanın ALLAHALLAHALLAHALLAH diye oynadığına eminim.Fenerim atar ve 2-2 biter sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 holmen çıktı alper girdi. selçuk holmen den iyi topçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yahu kaç teknik adam değişti. hepsi de oynatıyor selçuğu. anlamadım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Selçuk işini biliyor. Maç başları fifti fifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Yenin ya şu döt kıllarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Penalti degil mi bu cok mu teknik atti kendini, ayagini takmamis mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Selçuk'ta Aziz'in videosu var beyler o yüzden mecbur oynuyor. arkadaş futbol sevmeyen misafir mi gelir eve ya resmen maçı izleyemiyorum. kendimi ergen gibi hissettim. acilen evlenmem lazım yoksa burada cürüyecem. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Hakem verse kimse bişey diyemez ama Kasımpaşa olunca verilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 intergalaktik komplonun ortasında selçuk var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Gene kacirdilar yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bruno Alves kasap falan ama iyi toparlıyor defansı. Ayrıca Kasımpaşalılar mı yok fenerliler mi yönetim istifa diye bağırıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bu takımda kim görev adamı diye sorsalar ilk Selçuk'tur. 10 maç oynat,kes 10 maç kenarda oturt,sonra "gir lan oyna" de adam standart topunu oynar.10 senedir Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu kötü futbolcu değildir,ballı futbolcu değildir.Şu Selçuk'a takıntıyı anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 banlayın ya adam selcuk şahin savunuyor burda. en azından bölüm banı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 KuddusiMavra said: Bu takımda kim görev adamı diye sorsalar ilk Selçuk'tur. 10 maç oynat,kes 10 maç kenarda oturt,sonra "gir lan oyna" de adam standart topunu oynar.10 senedir Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu kötü futbolcu değildir,ballı futbolcu değildir.Şu Selçuk'a takıntıyı anlamıyorum. İşte Türk halkı olarak oynayamayınca kendini geliştirmeyen adama eleştiri yapmak yerine aferim sesini çıkarmadan etliye sütlüye karışmadan topunu oynuyor diye helal çekiyoruz. Selçuk'un standart futboluna kaldı ise FB yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Defansin sag tarafi evlere senlik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Meyreleş asıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Selçuk çıktı TOPuz girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar