Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Kasımpaşa - Fenerbahçe | 16.09.2013 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fenerbahçe balı tükendi galiba, adamlarda seken her TOP Kasımpaşalı adamın önüne düştü, bizde dağa taşa. Hakem berbat ama sonuca etkisi yok, kırmızı vermedi ama gol genede oldu
Mesaj tarihi:
ahaha o neydi lan öyle. alex olmayınca fener balı tersine döndü.

bu arada caner çok iyi oynuyor. ama kesin patalyacak. bu maç mı olur öteki mi bilinmez. kırmızı kart falan görür.
Mesaj tarihi:
Selçuk'ta Aziz'in videosu var beyler o yüzden mecbur oynuyor. arkadaş futbol sevmeyen misafir mi gelir eve ya resmen maçı izleyemiyorum. kendimi ergen gibi hissettim. acilen evlenmem lazım yoksa burada cürüyecem. asdf
Mesaj tarihi:
Bu takımda kim görev adamı diye sorsalar ilk Selçuk'tur. 10 maç oynat,kes 10 maç kenarda oturt,sonra "gir lan oyna" de adam standart topunu oynar.10 senedir Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu kötü futbolcu değildir,ballı futbolcu değildir.Şu Selçuk'a takıntıyı anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Bu takımda kim görev adamı diye sorsalar ilk Selçuk'tur. 10 maç oynat,kes 10 maç kenarda oturt,sonra "gir lan oyna" de adam standart topunu oynar.10 senedir Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu kötü futbolcu değildir,ballı futbolcu değildir.Şu Selçuk'a takıntıyı anlamıyorum.

İşte Türk halkı olarak oynayamayınca kendini geliştirmeyen adama eleştiri yapmak yerine aferim sesini çıkarmadan etliye sütlüye karışmadan topunu oynuyor diye helal çekiyoruz.

Selçuk'un standart futboluna kaldı ise FB yazık.
  • Yeni Oluştur...