Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Galatasaray - Antalyaspor | 13.09.2013 20.00

unity

Öne çıkan mesajlar

Umut bir tane jeneriklik attı kabul fakat Andorra maçı ölçü mü? Romanya maçında yine kayıptı, taca çıkan topa pres yapsın anca o, Terim sever boş koşan götünü paralayan adamları. Muslera, Melo ve Drogba sağlıklı olduğu sürece banko yabancılar, aman diyeyim

Ha bir de Chedjou'ya harbi çok üzülüyorum, tamam Sakho'nun Thiago'nun olduğu ligde en iyi stoper demek saçma olur fakat adam bu heriflerin varlığına rağmen performans olarak bir ödül almış. Ayrıca geçen sezon Avrupa çapında böyle bir istatistiği var:

Most forward passes in Europe last season: Michael Carrick (2040), Mikel Arteta (1760), Andrea Pirlo (1734), Xavi (1730) & A.Chedjou (1675)
Sosyal ağlarda paylaş

İşte dediğimiz sıkıntı o kadar açık ki. Yani şu AB yasasına yüzde yüz güveniyorlar diyeceğim ama nedense o iş yatar gibi geliyor.

Daha önce de yazdık da, hem Drogba, hem Sneijder, hem Bruma, olmuyor işte. Chedjou oturacak. O oynarsa başkası oturacak filan. Saçma saçma işler...
Sosyal ağlarda paylaş

Terim'i 4 maçlığına milli takıma verdik bedelsiz işimiz görülsün diye ahah, bakalım ne sonuç çıkacak. AB olayına girmiyorum bile, serbest dolaşım hakkını aldığımız İspanya örneği sadece işimize yarayabilir kısa vadede en gerçekçi ihtimal. Onda da Melo ve Riera yararlanır sadece yerli olarak, gerçi o bile birşeydir
Sosyal ağlarda paylaş

Eray

Sabri-Semih-Chedjou-Balta

Selçuk-Melo

Bruma-Sneijder-Amrabat

Drogba-Burak

--- umut bsgsin arkada da yazılmış zaten, ancak keçiörenden daha az nüfusu olan ülkeye gol atar. Romanya maçında takım o kadar iyiyken caner erkin gibi bir adam roberto carlosa evrilmişken herif topa değmedi maç boyunca.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Muslera oynayacakmış, bu arada Ceyhun'u nerden duydun bilmiyorum da Chedjou oynayacak bugün büyük ihtimal, Real ve Bjk maçlarında bize lazım olan stoper uyumu, Ceyhun ile bugün çıkarsak çok birşey farketmez ama önümüzdeki hafta için Chedjou oynamalı

ligtv pınar soyadını unuttum gs muhabiri ceyhun dedi
Sosyal ağlarda paylaş

Felaket tellalı o karı ya bakma sen. Gerçi milli takımdan dönen yabancılar dinlendirilecek muhabbeti varsa Chedjou oynamayabilir. Muslera yok Chedjou yok, karşılık gol var

Baros'un ölüsü Eray'a 1 tane atar yakalarsa. Abi aklım almıyor, Eray gibi bir kalecinin oynaması için as kalecinin sakat, yedeğinin kart cezalısı, yedeğinin yedeğinin de grip olması falan lazım anca o zaman sıra gelir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...