bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Outlook'u gayet noob seviyesinde temel toollarıyla kullanıyorum. Bazı ödemeleri takip etmem gerekecek, atadığım tarihte bana reminder geçmesini istiyorum ama o uyduruk flag sistemiyle değil. Default olarak flag sistemine alternatif bir reminder'ı var mıdır? Veya ne kullanmalı? O tarih geldiğinde ben flag'i görmem, takip edemiyorum 123892 tane flag'i. Bana böyle bangır bangır remind edecek bir şey gerekiyor veya ne bileyim mail atsın o maili bana assign ettiğim tarihte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Eşşek kadar reminder varmış sesli şimdi gördüm, yine de kullandığınız bir şey varsa paylaşın please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 dandik flag 'in reminder'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar