Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sen febahçe feeebbbbahçe falan yazdığında da ben zıvanadan çıkardım zaten çok haklısınız gençler
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sabonis said: şu tatar ve liebe bölümden uçmazsa bu bölüm iyice boka sarar ilerde, her türlü şeyi yapmak serbest anlamına geliyor çünkü o zaman. Di mi ya farklı birşey söyleyen savunan, başka takım tutan destekleyen hemen uçmalı, keyfiniz bozulmasın. Bu güruhlan sürü psikolojisiylen 3 Fenerli 3 BJKlı bıraktınız bölümde ama doymadınız Oldboyzluğa, durmak yok Oldboya devam.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 gayfblilerin oldboy ısrarı da ilginç tabi
Tori Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Oha hemen bir anda neler dönmüş. Ortada maç yok birşey yok bayram günü sataşmayın bari birbirinize abi.
Catze Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Rerore said: gayfblilerin oldboy ısrarı da ilginç tabi Gayfb nedir yahu, ne ilginc adamlarsiniz ya, biri cikip babandir gay dese zivanadan cikarsin hemen, gassaray a karsilik bunu mu buldun simdi, gassarayi kotu bisi gorenlerde kusura bakmasin ama sasirdiniz mi yahu siz, degisik misiniz anlamiyorum ki
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bişiler yazmıştım ya silinmiş ya da basmamışım göndere. Gassarayı tahrik amacıyla kullanmak var , gayet sakin kullanmak var . Galatasaraylı olarak kendimizin kullandığı anlar oluyor buna laf yok , olay gassaray demenize değil zaten. 'TAM GASSARAYLIK HAREKET OLMUŞ' derken hiiiiç tahrik amacı yok zaten? Tam galatasaylık hareket olmuş derken bile yeterince tahrik varken gassaraylık diyerek eklemişsin sadece bu kadar net bir durum var ortada. Sataşma amacıyla bir post atmışsın , he gassaray kısmını düşünmeden belki fakat genel anlamda o post sataşma amacı taşıyor. Galatasarayın beşiktaş konusuna gelip 'ÜHÜEHEÜHEHÜE YİNE Mİ HAKKINIZ YENDİ' diye dalga geçtikleri dönem avaz avaz ' DALGA GEÇİN SİZ ALDIĞIMIZ HER ....' falan diye yardıranlar 'KARDEŞİM ŞİKE SAHAYA YANSIMADI TOPÇULAR DA MI ŞİKE YAPIYOR RERERÖR' falan diyenler , şimdi gelmiş yapacak bişi kalmamış 'galatasaray' 'gassaray' falandan vurmaya çalışıyor. Bu da gol değil be abicim , napalım sizinde bi gün başarılı takımlarınız olacak ama şimdilik değil idare ediverin işte . Bu arada , diğer takımda ki arkadaşları da mutlu edelim 'BAŞARI KUPAYLA ÖLÇÜLMEZ ,KUPA SAYIN NE KADAR BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTERMEZ TAAAM MI' , gerçi neyine oynuyosak. Kutu kolasına falan bu maçlar heralde.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Catze said: Rerore said: gayfblilerin oldboy ısrarı da ilginç tabi Gayfb nedir yahu, ne ilginc adamlarsiniz ya, biri cikip babandir gay dese zivanadan cikarsin hemen, gassaray a karsilik bunu mu buldun simdi, gassarayi kotu bisi gorenlerde kusura bakmasin ama sasirdiniz mi yahu siz, degisik misiniz anlamiyorum ki Ben fenev diyorum açıkcası , zira bizim 'yorumcular' nasıl 'gassaray' diyorsa , fenevin kendi başkanı 'fenev' diyosa vardır bi bildiği.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Abi ahahahahah gsliler yine ilkokula donmus lan. Gassaray diyerek icindeki ass e gonderme yapip galatasaraya, galatasaraylilara, onlarin ailelerine falan hepsine got demis oldu. Tatar i idam edin bence.
Catze Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mithat said: Catze said: Rerore said: gayfblilerin oldboy ısrarı da ilginç tabi Gayfb nedir yahu, ne ilginc adamlarsiniz ya, biri cikip babandir gay dese zivanadan cikarsin hemen, gassaray a karsilik bunu mu buldun simdi, gassarayi kotu bisi gorenlerde kusura bakmasin ama sasirdiniz mi yahu siz, degisik misiniz anlamiyorum ki Ben fenev diyorum açıkcası , zira bizim 'yorumcular' nasıl 'gassaray' diyorsa , fenevin kendi başkanı 'fenev' diyosa vardır bi bildiği. Banane
Catze Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 fizban said: Abi ahahahahah gsliler yine ilkokula donmus lan. Gassaray diyerek icindeki ass e gonderme yapip galatasaraya, galatasaraylilara, onlarin ailelerine falan hepsine got demis oldu. Tatar i idam edin bence. Yemin ediyorum aklima bile gelmemisti, kizmalarinin sebebi gercekten bu olmasin lutfen sdfdfsfdgdg
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Spo Catze said: Mithat said: Catze said: Rerore said: gayfblilerin oldboy ısrarı da ilginç tabi Gayfb nedir yahu, ne ilginc adamlarsiniz ya, biri cikip babandir gay dese zivanadan cikarsin hemen, gassaray a karsilik bunu mu buldun simdi, gassarayi kotu bisi gorenlerde kusura bakmasin ama sasirdiniz mi yahu siz, degisik misiniz anlamiyorum ki Ben fenev diyorum açıkcası , zira bizim 'yorumcular' nasıl 'gassaray' diyorsa , fenevin kendi başkanı 'fenev' diyosa vardır bi bildiği. Banane Ne biliim 'gayfb' nedir yahu demişsin , bence de çok saçma olmuş 'gayfb' çok saçma durmuş , fenev daha iyi duruyor diye şeedim dedim , iyi tamam be ne kızıyon
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 fizban said: Abi ahahahahah gsliler yine ilkokula donmus lan. Gassaray diyerek icindeki ass e gonderme yapip galatasaraya, galatasaraylilara, onlarin ailelerine falan hepsine got demis oldu. Tatar i idam edin bence. Yok artık o kadarda değildir , sanmıyorum o kadarının olacağını :D varsa ama harbiden helal olsun kafa güzelmiş.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 adamların kongreye eski tff yöneticilerinden de olan biri tarafından "ÖLÜNÜZÜ DİRİNİZİ HER GÜN HER DAKİKA..." devamının ne olduğunu söylemeye lüzum bile yok, yazan atkısı gövde gösterisi yapılarak sokuluyor pozlar falan. adamlar gasssaraya takılmış sfsdf
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 fizban said: Cok aptal var lan forumda. Cok. Aptal cok yok da, kendini akıllı sanan epey fazla.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mithat said: Bişiler yazmıştım ya silinmiş ya da basmamışım göndere. Gassarayı tahrik amacıyla kullanmak var , gayet sakin kullanmak var . Galatasaraylı olarak kendimizin kullandığı anlar oluyor buna laf yok , olay gassaray demenize değil zaten. dalga mı geçiyorsun sen? GASSARAY DEDİ BİZ DE 8JK GAYFB FENEV DİYEcez diye ağlayanlar oldu arka sayfalar aslan parçası?
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Kanarya , anlamadığın açık, Gassaray dersin ama nasıl dediğin önemli diyorum. ÇOK GASSARAYLIK HAREKET dersen laf yersin hele galatasaray topiğinde , abi bu sene gassaray aynı kadro ama kötü oynuyo noldu ki lan takıma? Dersen bişi olmaz , veya 'geçen sene , lan tam bizim şike uğraşlarımıza denk geldi tabii gassaray aldı başını yardırıyor herkesi delik deşik etti helal' dersen de kimse laf etmez.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 üstteki mesajımı anlat bakalım ben hangi psikoloji içinde dedim.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 He bak o olur , tek başına da güzel duruyor. Her hali güzel takımımın lanet olsun.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 çok komik insanlar dolu şu pati ya bu yüzden çok eğlenceli zaten =) tamam abiler kabahat bizimmiş anlaşıldı, GASSARAY kelimesini kullanırken hangi manada kullanıldığını belirtmemiş tatar mesajda. tüü kaka tatar beğendin mi yaptığını?
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bundan sonra " fenev bu sene harika oynuyor büyük ihtimalle şampiyon olur" derseniz fenev kelimesi kesinlikle hakaret kabul edilmeyecek yeni kurallar dahilinde. çünkü kullandığımız kelimelerin hakaret olup olmadığına cümlenin geri kalanına bakarak karar vereceğiz. mesela sen çok sevimli bir bilmemne çocuğusun seni çok seviyorum dersen ordaki bilmemne çocuğu hiç bir şekilde hakaret anlamı taşımıyor mithata göre, bundan sonra ona göre beyler. şaka bir yana valla baydı beni muhabbet daha yazmıcam :) millet spor sitelerinde dualar falan ediyor milli takıma mübarek gün vs. sebebiyle iyice gaza gelmiş durumda herkes, bizim halimize bak bir de...
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Gaassaraylılık duruşu olmuş tam, genç milli takımları idare etmiş yönetmiş yıllarca, tam adamına emanet etmişler gençleri... Bana diyosun ki , şu sataşma sözü değil? Şurda adam sataşmıyor gayet normal bir cümle kurmuş kesinlikle tahrik yok? Aferin çok güzel kafaymış güle güle kullan.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben cümlede bir artniyet yok mu dedim? niye haberim yok la :)
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 E tamam cümlede art niyet var diyosan , bende var diyosam , neyi tartışıyoz lan biz :D sıkıntı yok yola devam. Şu milli takımın olayı tek bi noktaya bakıyo beyler , eğer hollandanın 'yenersek şunla oynarız iyi olur' falan tarzı gaza gelmesi için bi gerekçesi varsa (galiba öyle bişi var 1. kura mı ne bişiler yazıyodu) o zaman kesin atarlar 3-5 bize de , yok ama laylaylom çıkarlarsa bizimkiler alır bu maçı.
Öne çıkan mesajlar