Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu adam neden hiphopun kralı olmuş müziklerini hiç dinlemedim diğer hiphop müzikleri ile kıyaslama durumumda yok ama herkesin bi saygısı var bu adama niyedir acep ağır sözlerde etmiş abi yaşarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ben 2pac ile buyudum anlatilmaz yasanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 İcra ettiği türün hakkını verdiği içindir. Ne biliyim herkesin bildiği changes şarkısının sözlerine bak ve türün kökeninine bak temayı hiç değiştirmeden olduğu gibi sivri dille döşüyor. 2pac ressurection 2003 dü yanılmıyorsam bir belgeseli var mutlaka izlenmeli yani ben eskiden sadece güzel geldiği için dinlerdim fakat o belgeselden sonra adama bayağı bir sempati-saygı besledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 asıl soru neden 1 veya 3 değil de 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 izleyim bakayım o belgeseli neymiş ne değişmiş biraz daha anlarım bu arada dinledim dediğin parçayı siyahların sevmesi normal o halde de sanırsam adam hiphop kültürünü tam anlamı ile işlemiş sözleri ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar