chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 günlerdir uyuyamıyorum çalışmaktan. uyuyayım diye gittim viski aldım. içiyorum. pek alkolle aram yok. soda aldım buz var. lakin tadı bok gibi. 40 yılda bir içiyorum anlamadığım şeyler. bunu neyle karıştırayım güzel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hangi viski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 u.....cu ile karıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 alkol sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kedi boku dök içine, kedi ishal olacak ama yoksa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Viski hiçbi şeyle karıştırılmaz ya, içeceksen adam gibi içeceksin, hatta buz bile atmicaksın ya neyse. O yüzden onu boşver sen, al bi rakı, yanına beyaz peynir ve haydari, aç yanına da fasılı, takıl biraz, sora mışıl mışıl uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 gazoz+limonata+buz yada icetea limon/yeşilçay + buz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ha ben double + tek buz alırım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 p*ç etmeyin lan viskiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sek çok acı oluyor ya! ice tea yapıcam coco. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 çükülata ile sek iç yada kolayla karıstır bademle falan iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bir ne aldın kuzum? malt mı, white mı, scotch mu vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 lan bitek ben miyim alkol alinca uyuyamayan bi uykusuz iken bi duble raki rahatlatmisti gerisinde yok abi uyuyamiyorum ben uyku hapi almistim bi kere lan ne kusmustum basim donuyo yari bayginim kovaya kusuyorum kabus gibi idi hele sarhosken tikkolarda geziyorum abi sabah 8-9 oluyo anca uyuyabiliyorum gerci sakinlestiren herseyde oyle oluyo bas donmesi sebebi ile uyuyamama ot sigara xxxx drugshitler konu: yarin sabah 5 te kalkmam yine uyuyamiyorum :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 blue label aldım hacıt. 35 lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 coco said: bir ne aldın kuzum? malt mı, white mı, scotch mu vs? almışken iyisini alayım dedim blue label aldım. hafif uyuşturdu da şu an mal gibi bakıyorum ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 uuuuu sek içilir kuzum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Abi viski dediğin şey çoğu insan için acquired taste, olması gerektiği gibi iç ki yanlış olmasın. Doldur dibine bi bardağın biraz, buz muz yok, direk shot yap onu, sonra ağzını ferah bi şeyle tatlandır, elma armut kavun karpuz falan. Nolur bi şey atma içine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 herkesin bir popisi var, kim nasıl içmek istiyorsa seviyorsa öyle içsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 icetea yine de yumuşatmak için en iyi tercihtir, yormaz tad verir vs... yarasın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ilk kez içilen tüm içkiler garip geliyor ki sonra alışır damak tadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 uyku gelmiyor fakat. 4.yü doldurdum. bu da işe yaramazsa uyku ilacı alıcam. kalbim acayip atıyor çünkü artık uyumamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hassiktir lan o efsane bisey hafif badem tadi denizin nefes kesmesi gibi o bogazdan gecisi off off en pahali viskyleren biri degil miydi lan blue label 70cl 200-300 euro aasinda idi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 coco said: icetea yine de yumuşatmak için en iyi tercihtir, yormaz tad verir vs... yarasın <3 abi blue label ice tea mi????? cikin gidin lan 2 tane buz aticaksin kristal bardagin %20si kadar. visky 2 buz ile %30 a falan gelicek sekilde yanina da soyle guzelinden cilekli cikolota veya ne biliyim luxemburger gider off off nasil canim cekti lannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 uyumak için mundar etmeseydin be abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar