Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tecil ile ilgili

pnoise

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Askerlik durum belgesi vermeden basvuru da yapilmiyor ki? Basvuruda istiyorlar.

Ayrica su an bakayasin sanirim. Ogrenci belgesi de alamazsin. Mezuniyet belgenle falan subeye gitmen lazim.

hayir baka degilim kacakta degilim ama garip bir sekilde mastera kayit olmak icin kac yasinda olursan ol askerlik durum belgesi istiyorlar. ben de gidip bugun tecil islemlerine basladim haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Abi sen dua et o kadarsa derdin dhdh. Normalde cikisini aldigin gibi gitmezsen sikinti oluyor.

hayir ben masteri askerden kacmak icin yapmiyorum, doktora da yapacagim. akademik kariyer istiyorum ama master'in asker olmayi uzatmasi gerekmiyor mu? yani ben tecil yaptiriyorum hem de mastera gidiyorum. masterin askerligi dondurmasi gerekmiyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

@pNoise abi simdi soyle. Sen lisansi bitirdigin zaman bosa cikiyorsun. O arada askere gidip ben okulu bitirdim tecil istiyorum demen gerekiyor. Master yapmasan da 2 yil tecil hakkin var.

Mastera nasladigin zaman bu 2 yil hak otomatik olarak bitiyor, okul seni 3 yil tecilliyor. Yuksek bitince 1 yil daha otomatik tecilin var istersen.

Doktorada da 6 sene tecil veriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

@pNoise abi simdi soyle. Sen lisansi bitirdigin zaman bosa cikiyorsun. O arada askere gidip ben okulu bitirdim tecil istiyorum demen gerekiyor. Master yapmasan da 2 yil tecil hakkin var.

Mastera nasladigin zaman bu 2 yil hak otomatik olarak bitiyor, okul seni 3 yil tecilliyor. Yuksek bitince 1 yil daha otomatik tecilin var istersen.

Doktorada da 6 sene tecil veriyorlar.

hah iste aradigim buydu (: cok tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...