miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Gel note iki ile takas yapalım,bende nexus beş gelene kadar iphone deneyeyim.yanında ayrı şarj standı,ikinci orjinal pil,flip ve protectiv cover,metal bumper var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Note ükü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 chargerı nerden alabiliyoruz ya? e-bayde buldum 20 dölere de, türkiyede yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 pazarda 10 tl kalem pil kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 1450 lira charger olmadan veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 miyaw33 said: Gel note iki ile takas yapalım,bende nexus beş gelene kadar iphone deneyeyim.yanında ayrı şarj standı,ikinci orjinal pil,flip ve protectiv cover,metal bumper var Android topiclerinde Ana baci hardcore note2 yi savunan adam iphone takasinda yakalandi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Nexus a kadar deneyeyim dedim,at gözlükleri mı çıkaracaktım ama olmadı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ana bacı iphone savunan adamın yakalamasıda manidar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 reampage said: ana bacı iphone savunan adamın yakalamasıda manidar olmuş En iyiyi savunmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ios7 en iyi android sürümü olmaya aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Androidden daha iyi android yapabilecekleri icin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 neredeyse 2 yıl boyunca bilfiil android kullandım 7 ay da iOS kullandım. Androidin gerçek anlamda lider olması için daha çook ekmek yemesi lazım abiler. Acı ama gerçek :/ ifag değilim ama napayım. Bir uygulama zbam diye eçılmıyorsa, saçma sapan kapanıp duruyorsa ve saçma hatalar alıyorsam o telefondan da işletim sisteminden de uzak dururum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 windows ile büyümüş nesiliz. ara sıra patlamazsa memnun kalmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar