trapt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 arkadaşlar bilgisayara yeni format attım..xp yükledim 64k kablo kullanıyorum internet aşırı yavaş msn e giriş yapamıyorum...açıkçası çok sorun oldu birdaha format attım yine birçok sorun var...yardımlarınızı bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 msn e girmekte bende şu 2 gündür minik problemler yaşıyorum (kablo 64k) kedidir kedi diyip akışına bırakmalı bence kablo işini :) elbet bir sonuca varacak :)[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 64kk kalmadı die biliodum?[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bu arada cidden süper ötesi bişey olmuş. google u bile 512 kb adsl de açamıyorum. yurt dışı tamamen çökmüş sanırım.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben gayet raha açıyorum (256 dsl) , hemde 1sn bile sürmüo açamam :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 dns numaralarını yazarmısın bi zahmet =) sanırım ondan kaynaklı hehehe[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Balinalar bahane ttnet şahane[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya benim dns numaram yazılı değilki :) ben onları otomatik aldıla seçeneğine devretmiştim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ulan telekomdakiler kablolarla mı oynuyo nedir? -Lan Mahmut lazım mı len bu kablo? -Çek abi çek,ziyan olmasın,heaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eauhe balinayı falan boşverdimde internetim gerçekten aşırı yavaş elinoğlu takır takır girio sitelere biz kaldık ya...spy programları falan yükledim bi faydası yok böyle giderse kasayı falezlerden aşşa atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vvraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Sen camdan dışarı bir bak bakayım birileri kablotv kutusunu kurcalıyo olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 babuş bide şey dene. ctrl alt del yap. orda programlar listesinde MSCONFG diye bir program çalışıyosa o neti kasıyomuş . ben onu durdurdum şu an normal bak msconfig diil MSCONFG onu sonlandır sonra msconfig ayarlarına gir çalıştırdan ve o programı başlat şeyinden kaldır düzelir.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 MSCONFG zaten bir worm .. bilgisayarınızda hiç olmaması gereken bir şey ..sonlardırmakla probleminiz bitmez. Bilgisayarı anti spy programları ile taratın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kaplo bozuk[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar