narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Cevremdeki bi suru arkadasim emailini kaybedio surekli .. Ve bu cevremdeki herkese oluo , mutlaka sira bana da gelicek .. Sizin bu konuda bi bilginiz var mi ? Yaklasik bi 10 arkadasim hotmail account u bu hafta icerisinde calindi ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 demekkı hotmaılde guvenlık sorunu var[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 genelde bu olaylar hotmailde oluyor başka mailleri deneyin derim.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: narin, 10 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki: ...mutlaka sira bana da gelicek .. Neden bilmiyorum ama bu lafına koptum kusura bakma ya :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Valla nuke ole gozukuo cunku msn listemde 100 e yakin kisi var bunlardan 15 tanesi simdiden mailini kaybetti ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Benim anlamadim hepsinin secret questionlari var , hatta bi kaci sifremi ben bile bilmiodum kagitta yaziodu ve cok zordu dio ; benim anlamadigim bu hotmaili kirmak bu kadar kolay mi ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 secret question varsa ve cevabı kolay bilindik birşeyse evet kırılması çok kolay.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Arkadaslar biraz evvel benim mailimde kirildi son anda fark ettigim icin hemen geri aldim .... Bu arada bone secret questionum hacker sen misin ? ben cukulatali pundigim de cevabiydi .. Arkadaslar bu olay basina gelen herkeste ayni ozellik var .. hepsinin yonjada kullandigi mail kirilio ve hepsinin de yonja sifreleri ile mail siflreleri ayni .. Kisacasi yonjanin icinden biri yapio bunu .. (bence ...)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eh be sizde farklı yerlerde aldıgınız accountlarda aynı sifreyi kullanıyorsanız ohoo :) 15 civarı mailim varsa hepsinin sifresi farklı bissürü sitede 50 acc vars hepsi farklı msn icq uo sifrelerim farklı sizin ki hack deil :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Dyna bilip bilmeden konusma rica edicem zaten sinirim tepemde .. Benim butun sifrelerim hepsinden farkliydi ole dogum tarihim fln da degil hepsi buyu kucuk harf ve sayilardan kompoze edilmisti ; ayrica biraz evvel kurtaramadim yonjam gitti ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Az once yonjamida geri aldim ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 hotmail gibi cılkı çıkmış bir yerden neden mail alırsınız ki yaw... eğer yonja şifren fln hotmail deki mailine geliyorsa bu kraker birini ele geçirince diğerlerine de ulaşabilir demek oluyor. bu durumda mail adresinizin oldukça sağlam olmasında fayda var. hotmail yerine mynetten alın kolayweb mi ne ordan alın. daha ordan mailini kaybedene rastlamadım. qmail diye bir sistem kullanıyorlar ve oldukça sağlam bişi sanırım. hiç olmadı tanıdığınız bildiğiniz host satan birinden mail alın. olmadı mı ayda 1$ gibi bi ücreti ödeyip öyle alın. hiç mi olmadı gelin ben vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: narin, 10 Aralık 2004 01:37 tarihinde demiş ki: Arkadaslar bu olay basina gelen herkeste ayni ozellik var .. hepsinin yonjada kullandigi mail kirilio ve hepsinin de yonja sifreleri ile mail siflreleri ayni .. Kisacasi yonjanin icinden biri yapio bunu .. (bence ...) Bunu dedikten sonra mail sifrenizi dier sifrelerinizle aynı yapmayın hacklenme olasılıgı yuksek diye uyarmamın bilip bilmeden konusmak la ne alakası var saçmalamasan diyorum? Kaldı ki sen mail sifrenle yonja sifrenin farklı oldugunu ben yazmadan soylememişsin Ek olarakda hacklenenlerin hepsinin mail ve yonja şifreleri aynı demişsin Ne sonuc cıkartırsın burdan? Sana bırakıyorum cevabı..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: narin, 10 Aralık 2004 01:10 tarihinde demiş ki: hatta bi kaci sifremi ben bile bilmiodum kagitta yaziodu kağıdı okumuş olmasınlar[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Walla mail olarak hiç bilinmemiş bi yeri kullanıyorum. Güvenliği konusunda hiçbir bilgim yok ancak hacklemeleri onların zararına olur. Ufak bir bilginiz varsa egzantirik yerlerden mail'iniz olsun derim. ben lexpress.net'ten kullanıyorum fransızca bi site.[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 msn kullanımı yaygınlaştıkça kötü amaçlı insanların daha kolay ilgisini çekio maillerimiz[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 şifre kırmak için genellikle fake mail kullanırlar. mesela hotmail fake'i hotmailin login sayfasıyla aynı olur ama siz kullanıcı adı ve şifrenizi girince şifre ve kullanıcı adı hotmaile değil fake'in kaynak kodunu görüntülediğinizde çıkan maile gider. büyük ihtimalle bu çeşit bir fake yemişsindir.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bencede hotmail kullanmayın.Fazla kişinin bilmediği bir mail kullanın onuda passport.net ten msn yapıp kullanabilirsiniz.ben icqmail.com dan [msn] kullanıyorum fazla kişi bilmiyor istediğim isimle mail alabiliyorum yanına _ yada 324 gibi rakamlar yok direk [email protected] die alabilirsiniz mesela fasla kişi kullanmıyor.Yani size söylemek istediğim fazla kişinin bilmediği bir mail kullanın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mailinizi Kaybetmemek Için: - Ayda bir sifrenizi ve gizli sorunuzu degistirin. - Bilmediginiz içerikli veya fake olduundan süphe duydugunuz mailleri açarsan1z sifrenizi degistirin. - Mail sifrelerinizle account sifreleriniz kesinlikle farkl1 olsun. - Eger elinizdeyse hotmail, yahoo gibi yerlerden mail kullanmay1n. - Sifreniz asla brute atakta ele geçecek basit bir sifre olmamalidir. bunlar1 yap1n akl1ma bunlar geldi yani[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya öle hekır mekır olursa bana bağlayın zuzu alırım ben onların aklını[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 öyle bi şifre koyunki siz bile hatırlamayın mesela ben icq sifremi unuttum 1 hafta oldu halana giremiyorum icq ya :)[signature][hline]ZAFERLERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ ----------------------------------------- Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: antakyali, 10 Aralık 2004 17:58 tarihinde demiş ki: said: narin, 10 Aralık 2004 01:10 tarihinde demiş ki: hatta bi kaci sifremi ben bile bilmiodum kagitta yaziodu kağıdı okumuş olmasınlar Arkadasim sen hic stand up yaptin mi ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 firewall şart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 he sen söle o wallayı ortalıklarda sonra o da çıksın hotmail yahoo gibi.. ne meraklısınız yav[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu tür şeylerin kaynağı bence kullanıcı biliçsizliğinden başka hiç birşey değil. dikkat ettiğin takdirde bu tür girişimlerden minimum seviyede etkileniyorsun.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar