Rahan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 http://www.nethaber.com.tr/?h=1205 böyle bir yarışmanın varlığına mı şaşırayım, Türkiye versiyonunun yapılmaya çalışılmasına mı yoksa katılmak isteyenlerin varlığına mı bilemedim, böyle ağzım açık bakıyorum olaya. ayrıca bu yarışmayı tasarlayan insanların psikolojik sorunları varmıdır, sadistler midir.. "bak para için maymun ettik milleti eki eki" diye seviniyorlar mıdır? soruları da beynimde yankılanıyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 12 Aralık 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Haha eylence başlıyor desene.. :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Öff iğrenç harbi ya. Mümkünse ben dersteyken falan yayına koysunlar... // [signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil[Bu mesaj McFrenzy tarafından 12 Aralık 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Hey güzel reyting, sen nelere kadirsin.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 türk erkegi kadın kıllıına girmezzzzz !!!!! :) döverler yannız adamlar evden cıkınca bence
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 abi görmüştüm haberler çok kötü ya ödül kaç araydı 100bin dolarmı ne? adamların kıllarını resmen ağdayla alıyolar işkence ya çok kötü :)[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 rezaletin daniskası.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 atvnin ünlüler çiftliğinden sonra böyle devam etmesi pekde şaırtıcı değil ama neden yalnış yolda ilerliyor [Bu mesaj forgiver1 tarafından 12 Aralık 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 "Gelinim, yok olmadı, damadım, bu da olmadı, oğlumun eşi olur musun?" yarışması yapsınlar yahu.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya öyle demeyin bizim kıro abdül ile bende katılıyom yarışmaya alıncam ama .[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Slat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ahah rezalete hazır olun..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 türkiyede sansasyon olur bu yarışma
nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 vah vah allah sonumuzu hayır etsin[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yavaş yavaş dozaj artıyo bu yarışmalarda du bakalm nereye varacak cidden merak etmeye başladım. umarım rating almaz ve bi yerde durur bunlar.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 OMG[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 amerika versiyonunun reklamini cok gordum ama program basladiginda benim kablo sirketi o kanalin yayinini kesti, dusuk pakette oldugum icin ve dolayisiyla kacirdim komik bi yarismaya benziyo ama komik bisey istiyosam family guy ya da seinfeldi tercih ederim :) kisacasi vakit kaybi..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ne kadar gay varsa travesti vs varsa katılır işte mutlu olurlar normaldir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 100 bin dolar.. ehem..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 pek üzücü :tdown:[signature][hline]Fire in the Darkness...
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 katılanıda yapanıda bır guzel pataklamak lazım hadı gavur bunu yapıyo ama turkıyede bole bısey denemek yorumsuz yanı tutarsa asıl yandık butun kanallar aynı formatta bır yarısma yapar Orta asyadan viena kapılarına kadar savasarak gelen turk erkegının sonu bu olmamalı Yuzde yuz femınıst işi bu yarışma armagan caglayanada helal olsun turkıyey soktugu ıcın bı bu eksıktı zagaya ıyı malzeme verır ama :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Kuşum Aydındada çıkartırlar elenenleri artık.. Nasıl olsa kuşumuzda grandmaster lady :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yalnız bu yarışma sonrası o adamları çizerler gibi geliyor bana - Türkiye için konuşuyorum -[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Gayet komik bir yarışma bence, millet maymun olacak, isteyen de izleyecek. O salak çöpçatna yarışmalarından bin kat daha mantıklı. Böyle bir yarışma başlığına Orta Asya'dan gelip Viyana kapılarına dayanma lafının sokulmasına çok güldüm bne asıl.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul [Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Aralık 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya neden bizim milletimiz böyle?[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bir an şaka sandım gerçekse eğer gerçekten acı bir durum... Cidden acı...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Öne çıkan mesajlar