Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

He is a Lady!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.nethaber.com.tr/?h=1205

böyle bir yarışmanın varlığına mı şaşırayım, Türkiye versiyonunun yapılmaya çalışılmasına mı yoksa katılmak isteyenlerin varlığına mı bilemedim, böyle ağzım açık bakıyorum olaya.

ayrıca bu yarışmayı tasarlayan insanların psikolojik sorunları varmıdır, sadistler midir.. "bak para için maymun ettik milleti eki eki" diye seviniyorlar mıdır? soruları da beynimde yankılanıyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 12 Aralık 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
atvnin ünlüler çiftliğinden sonra böyle devam etmesi pekde şaırtıcı değil ama neden yalnış yolda ilerliyor

[Bu mesaj forgiver1 tarafından 12 Aralık 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
amerika versiyonunun reklamini cok gordum ama program basladiginda benim kablo sirketi o kanalin yayinini kesti, dusuk pakette oldugum icin ve dolayisiyla kacirdim

komik bi yarismaya benziyo ama komik bisey istiyosam family guy ya da seinfeldi tercih ederim :)
kisacasi vakit kaybi..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Mesaj tarihi:
100 bin dolar.. ehem..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi.
Mesaj tarihi:

katılanıda yapanıda bır guzel pataklamak lazım hadı gavur bunu yapıyo ama turkıyede bole bısey denemek yorumsuz yanı tutarsa asıl yandık butun kanallar aynı formatta bır yarısma yapar Orta asyadan viena kapılarına kadar savasarak gelen turk erkegının sonu bu olmamalı

Yuzde yuz femınıst işi bu yarışma armagan caglayanada helal olsun turkıyey soktugu ıcın bı bu eksıktı zagaya ıyı malzeme verır ama :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Yalnız bu yarışma sonrası o adamları çizerler gibi geliyor bana - Türkiye için konuşuyorum -[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
Gayet komik bir yarışma bence, millet maymun olacak, isteyen de izleyecek. O salak çöpçatna yarışmalarından bin kat daha mantıklı.

Böyle bir yarışma başlığına Orta Asya'dan gelip Viyana kapılarına dayanma lafının sokulmasına çok güldüm bne asıl.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Aralık 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya neden bizim milletimiz böyle?[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN,
SEN FENERLİLERİ SEVDİN,
LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA,
SAMİYENEDE BOMBA ATSANA
------------------------------------------

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
  • Yeni Oluştur...