Pluton Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuşma yaparken 5 dakikada bir hat kopup kopup geri geliyor ayar oluyor. Skype kilitleniyor sonra geri geliyor. Bunu yaşayan var mı daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ben yaşadım abi. konu ile ilgili bir de destek grubumuz var. her cumartesi buluşuyoruz. http://www.socialanxietysupport.com/forum/f26/has-anyone-thought-of-tried-a-skype-support-group-112317/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 @Pluton sürekli başıma geliyor 1 aydan uzun süredir, sürekli görüşme sırasında kopar yada internetiniz yavaş diye uyarı verir halbuki alakası yok. görüntülü konuşma da berbat ötesi oluyo bazen çamur gibi görüntü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bi de arama olunca,arama kapanınca falan her şeyi alta atıyor,oyundaysan falan sıçıyorsun,donanımsal bişey değil de tabi de nereden kapıycaz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 BlaCk said: @Pluton sürekli başıma geliyor 1 aydan uzun süredir, sürekli görüşme sırasında kopar yada internetiniz yavaş diye uyarı verir halbuki alakası yok. görüntülü konuşma da berbat ötesi oluyo bazen çamur gibi görüntü falan. Bunun çözümü falanda yok sanırsam daha ya gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 çözümü var, durumunuzu meşgul yapın düşmezsiniz masaüstüne birdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 oyun içinse mumble, raidcall falan kullansanıza aşağı atmalar falan çözümü yok diye biliyorum lönk diye ekrana çıkan bilmemne arıyor mesajları da aynı şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar