Pluton Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuşma yaparken 5 dakikada bir hat kopup kopup geri geliyor ayar oluyor. Skype kilitleniyor sonra geri geliyor. Bunu yaşayan var mı daha önce
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ben yaşadım abi. konu ile ilgili bir de destek grubumuz var. her cumartesi buluşuyoruz. http://www.socialanxietysupport.com/forum/f26/has-anyone-thought-of-tried-a-skype-support-group-112317/
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 @Pluton sürekli başıma geliyor 1 aydan uzun süredir, sürekli görüşme sırasında kopar yada internetiniz yavaş diye uyarı verir halbuki alakası yok. görüntülü konuşma da berbat ötesi oluyo bazen çamur gibi görüntü falan.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bi de arama olunca,arama kapanınca falan her şeyi alta atıyor,oyundaysan falan sıçıyorsun,donanımsal bişey değil de tabi de nereden kapıycaz bunu
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 BlaCk said: @Pluton sürekli başıma geliyor 1 aydan uzun süredir, sürekli görüşme sırasında kopar yada internetiniz yavaş diye uyarı verir halbuki alakası yok. görüntülü konuşma da berbat ötesi oluyo bazen çamur gibi görüntü falan. Bunun çözümü falanda yok sanırsam daha ya gıcık oluyorum
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 çözümü var, durumunuzu meşgul yapın düşmezsiniz masaüstüne birdaha
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 oyun içinse mumble, raidcall falan kullansanıza aşağı atmalar falan çözümü yok diye biliyorum lönk diye ekrana çıkan bilmemne arıyor mesajları da aynı şekil
Öne çıkan mesajlar