Sawer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Evet arkadaşlar, İPhone'um kırıldıktan sonra (merdivenden ben düştüm, olan ona oldu) bir daha pahalı telefon almamaya yemin ettim. Tek ihtiyacım düzgün bir şekilde mail okuyabilmek. Bu iki model öne çıktı ama bunlar dışında benzer fiyatlarda (250-450) başka öneriniz varsa duymayı cok isterim. Not : bu bis neymiş ya bb'ye özel internet paketi mi ? Bb Tipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bb uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bbye özel servisti o rim patladı sanırım update yapmadılar extradan aylık 15lira alıyorlardı onun için bbm bide facebook için lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Şirketten verilmeyen Blackberry'ye karşıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 tipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar