downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nakşibendici bir dayım var.Bu zamana kadar sürekli bizim eve gelip bana menkıbeler,hikayeler anlatıp internetten dini videolar izletip dururdu.Bugün canıma tak etti hep sen mi video izleteceksin şimdi de sıra bende dedim. Sonra da internetten zeitgeistin isa ve eski tanrıların ortak özellikleri ve bunun astrolojik takvime göre açılımıyla ilgili bir parça izlettim. Bir beş dakika izleyip sıkılınca eee sonuç ne nereye bağlıyorlar dedi.Ben de sonuç yok sadece farklı açıklamalar var , madem doğruyu biliyorsun o zaman her türlü farklı görüşe karşı bir cevabın olmalı , müslümanlıkta da geçen isanın nitelikleriyle ilgili değişik analizler var dedim.Büyüklerimizin bunların hepsine açıklamaları var diyip kestirip attı.Buda böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 cemaatçi dayın varsa değerini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ailem de cemaatçi bi ben arada böyle s.k gibi kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ahuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 sarılalım mı http://cdn2.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1243/sad-i-know-that-feel-bro_3969556_lrg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Şimdi ne deliliğin kalır nede aılsızlığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Pingu said: cemaatçi dayın varsa değerini bil +1 çalışmana gerek yok bundan sonraki hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 serin hikayeymiş kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Hazir gelmisken, "Dayi elimde acaip Kate Upton videosu var" deseydin butun dini ogretisini yikabilirdin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 benim baya tanıdıgım var nakşibendden. bi cemaat durumu yok aslında cemaat dedigin artık siyasi ticaret alanı gibi birşey. etliye sütlüye karışmaz sakin adamlar. bırak takılsın öyle zaitgest fln açıpta bozcak adamlar degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 İhale var mı, ihale ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 OF DAYINI ÇOK FENA BOZMUŞSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Gallant said: Hazir gelmisken, "Dayi elimde acaip Kate Upton videosu var" deseydin butun dini ogretisini yikabilirdin. :P O'nu gören daha çok inanır kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar