aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Sen de akilli ol, isin varsa yap, yoksa yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ağzımı açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 peki şükrü. beni hep tersliyorsun. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 memleketim. cem karaca - hep kahır http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=l1m_igtrm-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Adam konveyör yap nasıl yaparsan yap dedi. Bence yeri kesip zemin seviyesinde konveyör yapsam legit bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 meanwhile in istanbul günlük: İSTANBUL - Eyüp'te "hayali" taksi plakası satan bir otomotiv firmasının sahibi, 900 vatandaşın yaklaşık 700 milyon lirasını alarak kayıplara karıştı. http://www.ntvmsnbc.com/id/25466061/ 700 milyon tl = 345 milyon $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 çok tatlı dolandırılmış ya polis ve taksici sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 niye dolara çevridin ki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 tr dışındaki üyeler olayı arkadaşlarına anlatırken zorlanmasın diye :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 SeaGle said: Adam konveyör yap nasıl yaparsan yap dedi. Bence yeri kesip zemin seviyesinde konveyör yapsam legit bence. bence daha fantastik fikirler sunabilirsin aklını kullan çekirge misal tavandan askılı yada havada giden konveyor olabilir hatta tüp yapıp su içinde yüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 İyi geceler günlük, koca gün bitti yine hiçbirşey yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 gecenin iyisi olmaz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 NolaxThensbane said: SeaGle said: Adam konveyör yap nasıl yaparsan yap dedi. Bence yeri kesip zemin seviyesinde konveyör yapsam legit bence. bence daha fantastik fikirler sunabilirsin aklını kullan çekirge misal tavandan askılı yada havada giden konveyor olabilir hatta tüp yapıp su içinde yüzdür Abi yukaridan giden kardan konveyorleri var da bizde bi makara 450 kilo, o kadar tasiyan kardan konveyoru bulamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 sabah 7de spinning'e girdik arkadaşla hala kendime gelemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Çayımı koydum ve kahvaltı yapıp işe gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 senko said: sabah 7de spinning'e girdik arkadaşla hala kendime gelemedim... Saat 08:06. Bunu ne bileyim öğlene doğru yazsaymışsın daha dramatik olurmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ahah haklısın aslında ama çok zevkliymiş ya bundan sonra hep giderim ben spinning'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ınını ıvrıdını nefret ediyorum iş görüşmelerinden ergen gibi atar yapıyorum sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 vay arkadas amma cok teferruati varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ne yapacağım ben günlük, kafam allak bullak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 neyin var dostum? yoksa sicim teorisindeki bir boşluğu mu keşfettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bazen zaman durur dostum, aklındaki problemin çeşidi, niteliği, rengi, dili, dini, ırkı ne ise hiç fark etmez senin için. boş bir tuvale ne çizeceğini bilememek yada bomboş sayfaya okkalı bir şiir yazmak gibidir o an. bütün çözümler gözünün önünde dururken ölüm uçurumunun kenarında öylece beklersin. heybende kitaplar dolusu cümlen vardır ama tek kelime edemezsin. göremezsin, bilemezsin, sevemezsin. bazen öylece beklersin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 yanı yanı yancıklı selver otomatik lalalayla selver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 vodka çok güzel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar