NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 benim motoru göstersem herhalde sünger alıp girişirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bana su, sonax şampuan ve kirli araç üçlüsünü temin edin, her türlü girişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 2yıldır temizlenmiyor çok kirli mmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 sen niye yikiyorsun sigilcim ver avm alti otopark yikamacisina piril piril yapsin ic dis. alcagi da 30-40 lira bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Yok o kadar da almıyorlar. Bahşişiyle max 25 kağıt burda. Abi ama birisi senin arabanı yıkarken öyle oturup beklemek çok sıkıcı ya. Kendin yapınca güzel o iş. Radyoda güzel bi program da varsa o saatte daha da güzel. Ben keyif alıyorum araba temizlemekten ya. Zekalıyım ama amele olucam sanırım. http://www.youtube.com/watch?v=HH-6y5PdfRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahah degisik zevk seninkisi benim is yerine avm'ler yakin oldugunda genelde ogle tatilinde veriyorum, isten cikarken aliyorum mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 25 iyi fiyatmis lan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 O da araç büyük diye. Normal binek araçlar 15 tl en iyi yıkama yapan yer. İç dış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 gerçek erkek arabasını kendi temizler. ama kışın yapmaz bunu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tam bir beyaz yakasın senkocum gıptayla izliyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 off çok pis yerden pozisyona girdim pazartesinin ilk saatlerinde, iyi para gelecek gibi hmmpfs hmmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Travesti Süheyla'yla beraberiz, selamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Doruk ne iş yapıyosun abi bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Cok fail bi gun oldu gunluk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 NolaxThensbane said: tam bir beyaz yakasın senkocum gıptayla izliyorum seni kader beyaz yaka yaptı benı oysaki ne kadar özgür ne kadar bağımsız bir insandım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Sürekli uyumaya başladım yine günlük, hadi hayırlısı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 1 haftadır üzerinde çalıştığım bildiriyi az önce bitirdim. çok deli çılgın bir akademik çalışma yapmanın gazıyla bildiri sonunda "nası kodum ama" yazmamak için kendimi zor tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 sen diyeceksin ki ayla öyle bir şey yapmaz. yaptı yapmadı. neyse ne. hayat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 söylediklerimi anlamayan birine istese 1.000 kere anlatırım, ama aslında anlayıp, bilerek anlamazdan gelen birine laf anlatmaya çalışmak? peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Dworgian said: Bankalar şu konuda haklı diye mi anlatıyorsun? Öyleyse haksızsın baya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yeter be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Sunumlar bitti yarın da sınavdan bi 70 caktim mi degmeyin keyfime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 haftaya ölye bir izin alayım ki dönüşüm 2 ocak olsun mmmppphhhh.. ama nerdeee :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 gene kolpa bi sunum gene ben ahlsjdgahsjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Kafam çok doldu günlük, kartımı falan kaybettim dalgınlıktan bi kaybolacağım gene 1-2 hafta galiba, kafa dinleyim az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar