Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kredi doldurmak için abidik bi ders almıştım başıma kaldı lan daha hiç gitmedim bi de derse gidip hocayı yalıyim bari bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 tuz dokup oyle yala bence arkadas ben de arkadasa sorup onun departmandaki en kek dersleri aldim guya sunumlar sunumlar odevler odevler aman sabahlar olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Hem Cumartesi hem ders nasi bayik of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 qitap kitap qeyfi (postmodernli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Forumda bazen like butonu arıyorum günlük. Derdini silkeyim butonu aradığım zamanlar da olmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 soyalı tavukda iyice uzmanlastim aferin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 platonik askim iyi geceler mesajima sabah gunaydinla cevap vermis fenerim yenmis işe giderken radyo a reggae caliyor hava gunesli sen kimsin lan pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 5 tup kan + 500 lira aldi herifler bayilacaktim dayadilar alkollu pamugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 merhaba diyemedim ya la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Acayip gürültüye maruz kaldım bugün, kulaklarım feci çınlıyor, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gayet güzel bir ev buldum.. ama şimdi çıkarsam 2 ay çok sıkışacam sornasında rahatlarım çünkü bütün finansal planlarımı ocak itibariyle çıkmaya ayarlamıştım şöyle ki ev minibüs caddesinin hemen üstünde, göztepede (aileme yakın) 3 katlı binaın 2. katı ve diğer dairelerin hepsi iş yeri yani gece gürültü yapsam bağırsam çağırsam rahatsız oalcak birileri yok anfiyi kökleyip müzik de yapabilrim ayı gibi ses açıp film de izleyebilirim.. pfff ulan kararsızlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 üşürsün geceleri. geceleri üşürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 üşürsen kendini ellersin geçer, hemen çık o eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 iki kat yorgan örter ısınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 biri benimle gelsin o zaman evin iki odası da geniş, salon da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Ben geleyim. Polonyadan gelirken 2 tane de beyaz kadın getiririm ısınırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Esmer tercih ediyorsan ararım bulabilirsem o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ya sen getir olmadı ceviz suyuna fln batırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Abi ceviz suyu derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-R5e5jvjqPVo/T9H34THYKTI/AAAAAAAAAKM/hWvGXnKl3bg/s1600/neutral-if-you-know-what-i-mean-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gemliklilerle iş olmaz babacum uyarayım baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gemlik mi? ZEYTİN SUYU!! evet zeytin suyu da çözer bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Göbekten gemlik zeytini,, http://fotograf.gazetea24.com/Serdar-Ortac-Karabiberle-bulustu-_1380776272.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 çekirdeksiz zeytin üretelim ya olm para kırarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 o parayla 3+1 e çıkılır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar