Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Projesi... Veya Kısa Animasyon

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

en son dene yazan bir şey çıkıyor ona basıyorum oyun başa atıyor bir bok anlamadım ama sizinkilerin sitesine koyacaksan bu oyunu bence hiç verme rezil olursun.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha bana gelen çizimler yok bunlar benim çizimlerim yani çizimler gelince adam akıllı yapılacak daha bu sadece deneme yani bunları yapabildigime işaret bilmem anlatabildim mi zaten demo şeklinde ve yayınlandıgı bir yer yok ayrıca rezil olursun demiş Lord Elvy mi ne ben zaten orda tasarımcıyım kişileri direk tanıyorum yolayacak birşeyim yok ztn çalışanıyım neden bahsediyorsun pek anlayamadım neyse sanırım yanıldın proje warsa yapıcam kara çarşaflılar projesi süper :) ama çocuklara uygun oldugunu sanmıyorum onu bi ara sıkılınca yaparım ama :)[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] !
ReSiM aLbUMUM !!!
| Home Page |
Sosyal ağlarda paylaş

Çok guzel olmuşta;
deneye basınca geri donuyor.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

baya gudlum ama limonzele :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 12 Aralık 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
Ya chimera kardeşim... Yahu sen daha flash kullanmayı bilmiyorsun ki ne oyunu yani kusra bakma ama kendini ve milleti kandırıyorsun şuan.

Oww My God You Kill Kenny You Bustard der susarım ben...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] !
ReSiM aLbUMUM !!!
| Home Page |
Msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe düzgün bir cevap vermeni beklemiyordum zaten...
Peki ben sana birşey sorayım.

O yaptığın limon & zeytinli şeyde,o canavarı neden hiç ıskalamıyoruz acaba? Onun sadece hareketen eden bir butondan ibaret olduğundan olmasın? :)
Daha fps'yi arttırman gerektiğini bile bilmiyorsun.
Sen bilmiyosun hahaha demiyorum ama yapamayacağın bişey hakkında neden topic açtın anlamadım.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible neden böyle yapıosun kardeşim ya ne gerek var birbirimizi kırmaya sataşmaya nasıl bilmiyorsun ya oyun yapıyoruz burda Ciddi bir şirkete muhteşem bir Flash animasyonu yapmıyoruz ayrıca sen nerden biliyorsun benim yapmayı bilmedigimi ? Nerden tanıyorsun beni bu Flash'ı 10dk da yaptıgımı söyledim mi ben acaba hiç biyere bakmadan çizdigimi falan söyledim mi photoshop ta sizinkiler yazısını düzgün kesmek için bile ugrasmadıgımı sadece konusmayı biliyorsun lütfen yapma yorum bilmeden çok üzülüyorum ve sinirim bozuluyor nasıl böyle bilmeden yargılarsın diye ayıp ama ben senin mutfak çalışmanı çok begendim hatta bu işe başlamak istedigimi söyledim başladım 20 dk da yaptıgın mutfagı yaparım su anda ama ben o sırada sana bişey söylemedim ayrıca 4 senedir Flash yapıyorum ve tek başıma ogrendim o yüzden Sensible seni susmaya davet ediyorum.. Yaptıgın yanlısın farkındasındır umarım bişey daha , ben orda FRP örnegini verdim bunu yaptım süper bu demedim ki dimi kardeşim o yüzden biraz tart dediklerini anlayacagını umuyorum...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] !
ReSiM aLbUMUM !!!
| Home Page |
Msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

nokta kullanırsan yazılarında daha kolay anlaşılacağını umuyorum. unutmadan. oyundan hiç birşey anlamadım ben buna oyun bile demem. bir yerde dene diye birşeye basıyoruz. sonra başa atıyor. bir de bu çizimleri pedle mi yapıyorsun? eğer öyleyse biraz daha çalışmanı önereceğim.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...