Cute Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Az kullanılmış siyah HTC ONE X satılıktır.Oldukça temiz kullanılmış,çiziksiz.Garantisi devam etmekte.İstanbuldan alınma, ekran filmi ve kılıfı var. Kutusu ve kutu içeriği ile beraber teslim edilecektir.Fiyatı belirsiz,düzgün bir fiyat teklif edene satılacaktır. *Pazarlık sünnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 neden satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Fiyat teklifi ve pazarlik ayni anda. Haci fiyati yaz ki insanlar pazarlik etsin. Yoksa bence telefonun ederi 1 karton malbus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 sıfırı 900 tlye bulunabiliyor ona göre fiyat verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Sifiri 900 diosan o 750 ye aliniyodur maks. Telefonun irzina gectigini varsayarsak, android amortisman payini da dusersek. 2 karton malbus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yarısı içilmiş cohiba puro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 az kullanılmış 16gb toshiba usb veririm, daha dün aldım a101 den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 2. elciler 600'e fln alıo one x'i sonra ittirebildikleri fiyata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 işte bu fiyat ölülüğündeki sebepten dolayı iphone 5 kullanıyorum. 2-3 ayda telefonumu aldığım fiyatının yarısından aşağıya satma gibi bir yaralı kalbim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ben de sunu anlamiyorum, 1.500 liralik bir telefon 2-3 ayda niye satiyorsunuz ki? al kullan 2 sene sonra upgrade edersin. 2 senelik telefonlarin da arasinda cok buyuk bir fiyat farki olmuyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 200tl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 manve said: ben de sunu anlamiyorum, 1.500 liralik bir telefon 2-3 ayda niye satiyorsunuz ki? al kullan 2 sene sonra upgrade edersin. 2 senelik telefonlarin da arasinda cok buyuk bir fiyat farki olmuyor sonucta. ayfonun yenisi çıktımı alınmak zorunda, bir nevi ibadet. Apple cc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Çok kurgu yapmışınızda yersiz olmuş. Telefonun fiyatı 1.000 liradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 1000 tl'ye satabılıoysan haber et benim one x'ide vereyim sat, 200'üde senin olsun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar